
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | broccoli
broccoli (ca. 500 g) | ||
1 | rødløg
rødløg (ca. 200 g) | ||
2 | æbler
æble (ca. 250 g) | ||
2 spsk. spsk. | rosiner rosin | ||
150 g g | lufttørret skinke
lufttørret skinke (1 pakke) | ||
100 g g | skyr skyr | ||
100 g g | græsk yoghurt græsk yoghurt | ||
2 spsk. spsk. | mayonnaise mayonnaise | ||
1 spsk. spsk. | sirup sirup | ||
salt salt | |||
3 spsk. spsk. | solsikkekerner
solsikkekerner (ca. 40 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBroccolisalat med skyr, æbler og rødløg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Broccolisalat fungerer som det perfekte tilbehør – uanset hvilket stykke kød der bliver serveret. Denne opskrift på broccolisalat er særdeles velegnet til det tidlige efterår, hvor æblerne er i højsæson. Du kan også nyde broccolisalaten som hovedret, hvis du gerne vil undgå en større kødret. Du kan også med fordel udelade den lufttørrede skinke, hvis du gerne vil spise vegetarisk.
Broccolisalat
Rens broccolien og skær den i mundrette stykker. Skær stilken i tynde skiver. Kom broccolien i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i 1 min. og hæld så vandet fra. Snit løget fint. Skræl æblerne og skær dem i fine tern. Bland det hele i en skål og tilsæt solsikkekerner og rosiner. Steg skinken sprød på panden.
Dressing
Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt. Hæld dressingen over grøntsagerne og vend blandingen rundt. Kom skinke ovenpå salaten, inden du serverer.
Udarbejdet af Birgitte Nymann