Super frisk. Til Lidl Pris
Broccolisalat med skyr, æbler og rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 broccoli broccoli
(ca. 500 g)
1 rødløg rødløg
(ca. 200 g)
2 æbler æble
(ca. 250 g)
2 spsk. spsk. rosiner rosin
150 g g lufttørret skinke lufttørret skinke
(1 pakke)
100 g g skyr skyr
100 g g græsk yoghurt græsk yoghurt
2 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
1 spsk. spsk. sirup sirup
salt salt
3 spsk. spsk. solsikkekerner solsikkekerner
(ca. 40 g)

Broccolisalat med skyr, æbler og rødløg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(24)

Opskriften

Broccolisalat fungerer som det perfekte tilbehør – uanset hvilket stykke kød der bliver serveret. Denne opskrift på broccolisalat er særdeles velegnet til det tidlige efterår, hvor æblerne er i højsæson. Du kan også nyde broccolisalaten som hovedret, hvis du gerne vil undgå en større kødret. Du kan også med fordel udelade den lufttørrede skinke, hvis du gerne vil spise vegetarisk.   

Broccolisalat

Rens broccolien og skær den i mundrette stykker. Skær stilken i tynde skiver. Kom broccolien i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i 1 min. og hæld så vandet fra. Snit løget fint. Skræl æblerne og skær dem i fine tern. Bland det hele i en skål og tilsæt solsikkekerner og rosiner. Steg skinken sprød på panden.

Dressing

Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt. Hæld dressingen over grøntsagerne og vend blandingen rundt. Kom skinke ovenpå salaten, inden du serverer.

Udarbejdet af Birgitte Nymann