Super frisk. Til Lidl Pris
Broccolibrød med pålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

broccoli broccoli
(ca. 500 g)
1
græskarkerner græskarkerner50 g g
æg æg4
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre0,75 dl dl
havregryn havregryn6 spsk. spsk.
hørfrø hørfrø50 g g
salt salt1 tsk. tsk.
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
pålæg pålæg
(Kom dit favoritpålæg på, fx kylling, skinke, tun, røget laks eller hummus.)

Broccolibrød med pålæg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(19)

Opskriften

Skær stilken af broccolien (gem den og lav fx broccolichips af den - se opskrift her). Del resten af broccolien i mindre stykker og kør den i foodprocessoren, til den er helt findelt. Tilsæt græskarkerner og kør i 1 min. mere. Kom broccoli og græskarkerner i en skål og rør resten af ingredienserne sammen heri. Lad det hele stå og hvile 1 time i køleskabet. Form massen som 8-10 flade brød på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. ved 180 grader. Kom pålæg på og værsgo’ - sæt tænderne i.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt40 g Kulhydrater54 g Protein72 g kcal950 kJ3971