
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
broccoli
broccoli (ca. 500 g) | 1 | ||
græskarkerner græskarkerner | 50 g g | ||
æg æg | 4 | ||
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | 0,75 dl dl | ||
havregryn havregryn | 6 spsk. spsk. | ||
hørfrø hørfrø | 50 g g | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
pålæg
pålæg (Kom dit favoritpålæg på, fx kylling, skinke, tun, røget laks eller hummus.) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBroccolibrød med pålæg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær stilken af broccolien (gem den og lav fx broccolichips af den - se opskrift her). Del resten af broccolien i mindre stykker og kør den i foodprocessoren, til den er helt findelt. Tilsæt græskarkerner og kør i 1 min. mere. Kom broccoli og græskarkerner i en skål og rør resten af ingredienserne sammen heri. Lad det hele stå og hvile 1 time i køleskabet. Form massen som 8-10 flade brød på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. ved 180 grader. Kom pålæg på og værsgo’ - sæt tænderne i.
Udarbejdet af Birgitte Nymann