
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | broccoli
broccoli ((ca. 500 g)) | ||
50 g g | græskarfrø græskarfrø | ||
4 | æg æg | ||
0,75 dl dl | Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | ||
6 spsk spsk | havregryn havregryn | ||
50 g g | hørfrø hørfrø | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
pålæg
pålæg ((Kom dit favoritpålæg på, fx kylling, skinke, tun, røget laks eller hummus.)) |
Broccolibrød med pålæg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(1)
Sådan gør du
Skær stilken af broccolien (gem den og lav fx broccolichips af den - se opskrift her). Del resten af broccolien i mindre stykker og kør den i foodprocessoren, til den er helt findelt. Tilsæt græskarkerner og kør i 1 min. mere. Kom broccoli og græskarkerner i en skål og rør resten af ingredienserne sammen heri. Lad det hele stå og hvile 1 time i køleskabet. Form massen som 8-10 flade brød på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. ved 180 grader. Kom pålæg på og værsgo’ - sæt tænderne i.
Udarbejdet af Birgitte Nymann