Super frisk. Til Lidl Pris
Broccoli og kylling med chilidip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g broccoli broccoli
350 g g kyllingefileter kyllingefilet
2 tsk. tsk. sojasauce sojasauce
1 fed fed hvidløg hvidløg
1 chilipulver chilipulver
1 bøtter bøtte persille persille
1 bundter bundt koriander koriander
1 rødløg rødløg
10 dl dl bouillon bouillon
1 tsk. tsk. hvid balsamicoeddike hvid balsamicoeddike
salt salt
peber peber
1 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie

Broccoli og kylling med chilidip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(10)

Sådan gør du

Broccoli rengøres og deles i buketter. Kyllingekødet duppes tørt og eventuelle sener skæres fra. Fileterne skæres i strimler og dryppes med 1 spsk. Sojasauce. Hvidløget pilles og skæres i fine skiver. Til dippen skylles chillien, kernerne fjernes og den hakkes meget fint. Pluk persille og korianderblade og hak dem ligeledes fint. Pil løget og skær det i tern. Det hele røres op med bouillon, eddike og den resterende sojasauce. Smag til og hæld op i små skåle.

Broccolien koges 5-8 minutter i saltvand til den er al dente. Lad den dryppe af. I mellemtiden varmes lidt olie på en pande med belægning. Kyllingestykkerne svitses heri i ca. 4 minutter. Hvidløgsskiverne kommes ved, krydder med salt og peber og lad det stege videre i 1-2 minutter. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Serveres med broccoli og dip

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater4 g Protein24 g kcal168 kJ706