
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccoli og kylling med chilidip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Broccoli rengøres og deles i buketter. Kyllingekødet duppes tørt og eventuelle sener skæres fra. Fileterne skæres i strimler og dryppes med 1 spsk. Sojasauce. Hvidløget pilles og skæres i fine skiver. Til dippen skylles chillien, kernerne fjernes og den hakkes meget fint. Pluk persille og korianderblade og hak dem ligeledes fint. Pil løget og skær det i tern. Det hele røres op med bouillon, eddike og den resterende sojasauce. Smag til og hæld op i små skåle.
Broccolien koges 5-8 minutter i saltvand til den er al dente. Lad den dryppe af. I mellemtiden varmes lidt olie på en pande med belægning. Kyllingestykkerne svitses heri i ca. 4 minutter. Hvidløgsskiverne kommes ved, krydder med salt og peber og lad det stege videre i 1-2 minutter. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Serveres med broccoli og dip