Broccoli og kylling med chilidip

Broccoli og kylling med chilidip image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 500   g broccoli
    • 350   g kyllingefileter
    • 2   tsk. sojasauce
    • 1   fed hvidløg
    • 1   chilipulver
    • 1   bøtte persille
    • 1   bundt koriander
    • 1   rødløg
    • 10   dl bouillon
    • 1   tsk. hvid balsamicoeddike
    •   salt
    •   peber
    • 1   spsk. solsikkeolie

Forberedelse

    Broccoli rengøres og deles i buketter. Kyllingekødet duppes tørt og eventuelle sener skæres fra. Fileterne skæres i strimler og dryppes med 1 spsk. Sojasauce. Hvidløget pilles og skæres i fine skiver. Til dippen skylles chillien, kernerne fjernes og den hakkes meget fint. Pluk persille og korianderblade og hak dem ligeledes fint. Pil løget og skær det i tern. Det hele røres op med bouillon, eddike og den resterende sojasauce. Smag til og hæld op i små skåle.

    Broccolien koges 5-8 minutter i saltvand til den er al dente. Lad den dryppe af. I mellemtiden varmes lidt olie på en pande med belægning. Kyllingestykkerne svitses heri i ca. 4 minutter. Hvidløgsskiverne kommes ved, krydder med salt og peber og lad det stege videre i 1-2 minutter. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Serveres med broccoli og dip

Næringsindhold pr. portion

Kcal 168
Protein (g) 24
Kulhydrat (g) 4
Fedt (g) 5