Super frisk. Til Lidl Pris
Broccoli og kylling med chilidip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

broccoli broccoli500 g g
kyllingefileter kyllingefilet350 g g
sojasauce sojasauce2 tsk. tsk.
hvidløg hvidløg1 fed fed
chilipulver chilipulver1
persille persille1 bøtter bøtte
koriander koriander1 bundter bundt
rødløg rødløg1
bouillon bouillon10 dl dl
hvid balsamicoeddike hvid balsamicoeddike1 tsk. tsk.
salt salt
peber peber
solsikkeolie solsikkeolie1 spsk. spsk.

Broccoli og kylling med chilidip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(14)

Opskriften

Broccoli rengøres og deles i buketter. Kyllingekødet duppes tørt og eventuelle sener skæres fra. Fileterne skæres i strimler og dryppes med 1 spsk. Sojasauce. Hvidløget pilles og skæres i fine skiver. Til dippen skylles chillien, kernerne fjernes og den hakkes meget fint. Pluk persille og korianderblade og hak dem ligeledes fint. Pil løget og skær det i tern. Det hele røres op med bouillon, eddike og den resterende sojasauce. Smag til og hæld op i små skåle.

Broccolien koges 5-8 minutter i saltvand til den er al dente. Lad den dryppe af. I mellemtiden varmes lidt olie på en pande med belægning. Kyllingestykkerne svitses heri i ca. 4 minutter. Hvidløgsskiverne kommes ved, krydder med salt og peber og lad det stege videre i 1-2 minutter. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Serveres med broccoli og dip

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater4 g Protein24 g kcal168 kJ706