
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | rygeost rygeost | ||
2 spsk. spsk. | creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (18%) | ||
100 g g | radiser radise | ||
8 skiver skive | bresaola
bresaola (talienske lufttørret og saltet oksefilet) | ||
rucola rucola | |||
50 g g | saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBresaola med rygeost og salte mandler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rygeostsalat
Rør rygeost sammen med creme fraiche.
Hak og bland radiser i.
Anretning
Smør skiver af bresaola med rygeostsalat, fold dem til et lille kræmmerhus, og servér dem på en bund af rucola. Server med salte mandler.