Super frisk. Til Lidl Pris
Boller med skvalderkål på bålet

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 g g mel mel
1 tsk. tsk. salt salt
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
0,5 pakker pakke gær gær
1,5 dl dl letmælk letmælk
2 bundter bundt skvalderkål skvalderkål

Boller med skvalderkål på bålet

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Sådan gør du

Varm letmælken kort, og rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt olivenolie, salt, skvalderkål og mel, og ælt dejen godt. Tilsæt evt. lidt mere mel, så dejen ikke er klistret. Lad dejen hæve i 1 time, imens du venter på, at gløderne på bålet bliver rigtig gode. Tryk bollerne flade, inden du lægger dem på grillristen over bålet. Grill bollerne i ca. 2 min på hver side - men husk at holde øje med bollerne, så de ikke bliver branket. Du kan naturligvis også bruge dejen som snobrødsdej, hvis børnene er mere til snobrød end boller.

Rigtig god bålaften