
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mel mel | 250 g g | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
gær gær | 0,5 pakker pakke | ||
letmælk letmælk | 1,5 dl dl | ||
skvalderkål skvalderkål | 2 bundter bundt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBoller med skvalderkål på bålet
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Varm letmælken kort, og rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt olivenolie, salt, skvalderkål og mel, og ælt dejen godt. Tilsæt evt. lidt mere mel, så dejen ikke er klistret. Lad dejen hæve i 1 time, imens du venter på, at gløderne på bålet bliver rigtig gode. Tryk bollerne flade, inden du lægger dem på grillristen over bålet. Grill bollerne i ca. 2 min på hver side - men husk at holde øje med bollerne, så de ikke bliver branket. Du kan naturligvis også bruge dejen som snobrødsdej, hvis børnene er mere til snobrød end boller.
Rigtig god bålaften