
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
speltmel speltmel | 120 g g | ||
havregryn havregryn | 100 g g | ||
skyr skyr | 100 g g | ||
hytteost hytteost | 75 g g | ||
gulerødder gulerod | 3 | ||
æg
æg (ca. 50 g) | 1 | ||
æggehvider
æggehvide (ca. 30 g) | 1 | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBoller med gulerødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Boller med gulerødder
Bland det hele godt sammen i en skål og form til 12 boller. De er meget klistrede, men sådan skal de være. Bag i 15-20 min. ved 180 grader.
Tips
Boller med gulerødder holder sig friske i flere dage i en pose eller dåse på køkkenbordet.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt20
g
Kulhydrater155
g
Protein90
g
kcal1150
kJ4807