Super frisk. Til Lidl Pris
Boller i karry med skjulte grønsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 løg løg
(ca. 200 g)
450 g g hakket kylling hakket kylling
100 g g blomkål blomkål
2 æg æg
(ca. 110 g)
2 spsk. spsk. hørfrø hørfrø
(ca. 20 g)
2 tsk. tsk. karry karry
0,5 tsk. tsk. salt salt
0,25 tsk. tsk. peber peber
1 l l vand vand
4 forårsløg forårsløg
(ca. 80 g)
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
(ca. 115 g)
2 tomater tomat
(ca. 150 g)
1 æbler æble
(ca. 110 g)
2 gulerødder gulerod
(ca. 200 g)
olivenolie olivenolie
1 spsk. spsk. smør smør
(ca. 15 g)
100 g g ris ris

Boller i karry med skjulte grønsager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(4)

Sådan gør du

Kødboller:

Hak løgene fint. Riv blomkålen på den grove side af et rivejern eller kør det i en foodprocessor. Bland herefter løg og blomkål sammen med resten af ingredienserne til kødbollerne. Lad det stå og hvile i en time.

Bring 1 liter vand i kog. Form kødboller med en ske, og kog dem i vandet i 3-5 min afhængigt af størrelsen.

Sauce:

Hak løg og skær rød peber, tomat og æble i små tern. Skræl guleroden og skær den i skiver.

Kom olivenolie og smør på en pande og varm det op. Tilsæt karry og steg det i 30 sek, imens du rører rundt. Herefter kommer du grøntsagerne på panden og steger dem i 1-2 min.

Tilsæt så 6 deciliter vand. Det kan fx være vandet, som kødbollerne har kogt i. Lad det simre i 15-20 min og tilsæt til sidst kødbollerne.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt134 g Kulhydrater113 g Protein128 g kcal2115 kJ8840