
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBoller i karry med skjulte grønsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kødboller:
Hak løgene fint. Riv blomkålen på den grove side af et rivejern eller kør det i en foodprocessor. Bland herefter løg og blomkål sammen med resten af ingredienserne til kødbollerne. Lad det stå og hvile i en time.
Bring 1 liter vand i kog. Form kødboller med en ske, og kog dem i vandet i 3-5 min afhængigt af størrelsen.
Sauce:
Hak løg og skær rød peber, tomat og æble i små tern. Skræl guleroden og skær den i skiver.
Kom olivenolie og smør på en pande og varm det op. Tilsæt karry og steg det i 30 sek, imens du rører rundt. Herefter kommer du grøntsagerne på panden og steger dem i 1-2 min.
Tilsæt så 6 deciliter vand. Det kan fx være vandet, som kødbollerne har kogt i. Lad det simre i 15-20 min og tilsæt til sidst kødbollerne.
Udarbejdet af Birgitte Nymann