
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBoller i karry med skjulte grønsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kødboller:
Hak løgene fint. Riv blomkålen på den grove side af et rivejern eller kør det i en foodprocessor. Bland herefter løg og blomkål sammen med resten af ingredienserne til kødbollerne. Lad det stå og hvile i en time.
Bring 1 liter vand i kog. Form kødboller med en ske, og kog dem i vandet i 3-5 min afhængigt af størrelsen.
Sauce:
Hak løg og skær rød peber, tomat og æble i små tern. Skræl guleroden og skær den i skiver.
Kom olivenolie og smør på en pande og varm det op. Tilsæt karry og steg det i 30 sek, imens du rører rundt. Herefter kommer du grøntsagerne på panden og steger dem i 1-2 min.
Tilsæt så 6 deciliter vand. Det kan fx være vandet, som kødbollerne har kogt i. Lad det simre i 15-20 min og tilsæt til sidst kødbollerne.
Udarbejdet af Birgitte Nymann