Super frisk. Til Lidl Pris
Boller i karry med skjulte grønsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg
(ca. 200 g)
2
hakket kylling hakket kylling450 g g
blomkål blomkål100 g g
æg æg
(ca. 110 g)
2
hørfrø hørfrø
(ca. 20 g)
2 spsk. spsk.
karry karry2 tsk. tsk.
salt salt0,5 tsk. tsk.
peber peber0,25 tsk. tsk.
vand vand1 l l
forårsløg forårsløg
(ca. 80 g)
4
røde peberfrugter rød peberfrugt
(ca. 115 g)
1
tomater tomat
(ca. 150 g)
2
æbler æble
(ca. 110 g)
1
gulerødder gulerod
(ca. 200 g)
2
olivenolie olivenolie
smør smør
(ca. 15 g)
1 spsk. spsk.
ris ris100 g g

Boller i karry med skjulte grønsager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(13)

Opskriften

Kødboller:

Hak løgene fint. Riv blomkålen på den grove side af et rivejern eller kør det i en foodprocessor. Bland herefter løg og blomkål sammen med resten af ingredienserne til kødbollerne. Lad det stå og hvile i en time.

Bring 1 liter vand i kog. Form kødboller med en ske, og kog dem i vandet i 3-5 min afhængigt af størrelsen.

Sauce:

Hak løg og skær rød peber, tomat og æble i små tern. Skræl guleroden og skær den i skiver.

Kom olivenolie og smør på en pande og varm det op. Tilsæt karry og steg det i 30 sek, imens du rører rundt. Herefter kommer du grøntsagerne på panden og steger dem i 1-2 min.

Tilsæt så 6 deciliter vand. Det kan fx være vandet, som kødbollerne har kogt i. Lad det simre i 15-20 min og tilsæt til sidst kødbollerne.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt134 g Kulhydrater113 g Protein128 g kcal2115 kJ8840