
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
ris ris | 250 g g | ||
hakket kylling hakket kylling | 450 g g | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
salt salt | 1,5 tsk. tsk. | ||
krydderurter
krydderurt (tørrede, fx basilikum, timian eller oregano) | 2 tsk. tsk. | ||
peber peber | |||
blomkål blomkål | 1 | ||
karry karry | 2 spsk. spsk. | ||
madlavningsfløde madlavningsfløde | 1 dl dl | ||
æbleeddike æbleeddike | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBoller i blomkålskarry
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog ris som beskrevet på pakken.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Rør hakket kylling med presset hvidløg, salt, krydderurter og peber.
Form små boller, og kom dem i gryden. Lad dem småsimre i 5-8 minutter, til alle bollerne er poppet op til overfladen.
Tag dem op af vandet og hold dem lune. Du skal ikke kassere kogevandet.
Skær blomkål i mindre buketter og kog dem i vandet fra kyllingebollerne. Lad dem koge 5-8 minutter til blomkålsbuketterne er hel møre.
Tag 3 dl af kogevandet til side og dræn resten fra blomkålen. Kom blomkål i en blender med de 3 dl af kogevandet, karry og madlavningsfløde. Blend til en helt ensartet og blød creme, og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt bollerne og kog saucen op. Lad den simre under låg i 3-4 minutter og smag den til med eddike, salt, karry og peber.
Server med ris.