Super frisk. Til Lidl Pris
Boller i blomkålskarry

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 g g ris ris
450 g g hakket kylling hakket kylling
1 fed fed hvidløg hvidløg
1,5 tsk. tsk. salt salt
2 tsk. tsk. krydderurter krydderurt
(tørrede, fx basilikum, timian eller oregano)
peber peber
1 blomkål blomkål
2 spsk. spsk. karry karry
1 dl dl madlavningsfløde madlavningsfløde
1 spsk. spsk. æbleeddike æbleeddike

Boller i blomkålskarry

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(14)

Sådan gør du

Kog ris som beskrevet på pakken.

Bring en gryde med letsaltet vand i kog.

Rør hakket kylling med presset hvidløg, salt, krydderurter og peber.

Form små boller, og kom dem i gryden. Lad dem småsimre i 5-8 minutter, til alle bollerne er poppet op til overfladen.

Tag dem op af vandet og hold dem lune. Du skal ikke kassere kogevandet.

Skær blomkål i mindre buketter og kog dem i vandet fra kyllingebollerne. Lad dem koge 5-8 minutter til blomkålsbuketterne er hel møre.

Tag 3 dl af kogevandet til side og dræn resten fra blomkålen. Kom blomkål i en blender med de 3 dl af kogevandet, karry og madlavningsfløde. Blend til en helt ensartet og blød creme, og hæld den tilbage i gryden.

Tilsæt bollerne og kog saucen op. Lad den simre under låg i 3-4 minutter og smag den til med eddike, salt, karry og peber.

Server med ris.