
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | grønne bønner
grønne bønner (gerne frosne) | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
0,5 tsk. tsk. | salt salt | ||
500 g g | kyllingelår kyllingelår | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
2 spsk. spsk. | mayonnaise mayonnaise | ||
0,5 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
0,5 tsk. tsk. | citronersaft citronsaft |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBønnefritter og kyllingelår
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Bønnerne vendes i salt og olie, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir. Kom kyllingelårene i et ildfast fad og gnid salt og peber ind i skindet. Hæld en smule vand i bunden af fadet. Sæt begge dele i ovnen. Kyllingelårene skal placeres i midten og bønnefritterne i bunden. Bag det hele ved 200 grader i 35-45 min.
Prik i kyllingelårene med en spids kniv; de er færdige, når der kommer klar saft ud. Bønnefritterne er klar, når de er sprøde, men ikke mørkebrune.
Pres hvidløg i en skål og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør blandingen grundigt sammen og smag til med salt.
Udarbejdet af Birgitte Nymann