Super frisk. Til Lidl Pris
Bønnefritter og kyllingelår

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g grønne bønner grønne bønner
(gerne frosne)
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
0,5 tsk. tsk. salt salt
500 g g kyllingelår kyllingelår
Salt og peber Salt og peber
2 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
0,5 fed fed hvidløg hvidløg
0,5 tsk. tsk. citronersaft citronsaft

Bønnefritter og kyllingelår

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(2)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Bønnerne vendes i salt og olie, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir. Kom kyllingelårene i et ildfast fad og gnid salt og peber ind i skindet. Hæld en smule vand i bunden af fadet. Sæt begge dele i ovnen. Kyllingelårene skal placeres i midten og bønnefritterne i bunden. Bag det hele ved 200 grader i 35-45 min.

Prik i kyllingelårene med en spids kniv; de er færdige, når der kommer klar saft ud. Bønnefritterne er klar, når de er sprøde, men ikke mørkebrune.

Pres hvidløg i en skål og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør blandingen grundigt sammen og smag til med salt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt96,1 g Kulhydrater29 g Protein104 g kcal1397 kJ5840