Super frisk. Til Lidl Pris
Blomkålsfad med champignon og kylling

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

350 g g kyllingefileter kyllingefilet
4 spsk. spsk. smør smør
0,5 løg løg
1 blomkål blomkål
250 g g champignoner champignon
2 spsk. spsk. bouillon bouillon
1 tsk. tsk. timian timian
1 bundter bundt persille persille
4 fed fed hvidløg hvidløg
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør

salatmix salatmix

Blomkålsfad med champignon og kylling

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(51)

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor pande eller tykbundet gryde. Vend kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem i gryden ved middel varme i 3-4 minutter. Tag dem op, og læg dem på en dyb tallerken. Kom løg i gryden til de bliver klare.

Tilsæt champignoner, og lad dem stege med i 3-4 minutter.

Tilsæt de små blomkålsbuketter, og lad det hele stege under låg til de er gyldne og møre. Rør i gryden jævnligt, så alt får god farve. Det tager ca. 10 minutter i alt. Tilsæt kyllingen og den væde der er i tallerkenen samt fond eller bouillon, timian, hakket persille og presset hvidløg. Lad det simre 2-3 minutter under omrøring, og servér straks med en lækker grøn salat.