
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
350 g g | kyllingefileter kyllingefilet | ||
4 spsk. spsk. | smør smør | ||
0,5 | løg løg | ||
1 | blomkål blomkål | ||
250 g g | champignoner champignon | ||
2 spsk. spsk. | bouillon bouillon | ||
1 tsk. tsk. | timian timian | ||
1 bundter bundt | persille persille | ||
4 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilbehør
salatmix salatmix |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlomkålsfad med champignon og kylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Smelt smørret i en stor pande eller tykbundet gryde. Vend kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem i gryden ved middel varme i 3-4 minutter. Tag dem op, og læg dem på en dyb tallerken. Kom løg i gryden til de bliver klare.
Tilsæt champignoner, og lad dem stege med i 3-4 minutter.
Tilsæt de små blomkålsbuketter, og lad det hele stege under låg til de er gyldne og møre. Rør i gryden jævnligt, så alt får god farve. Det tager ca. 10 minutter i alt. Tilsæt kyllingen og den væde der er i tallerkenen samt fond eller bouillon, timian, hakket persille og presset hvidløg. Lad det simre 2-3 minutter under omrøring, og servér straks med en lækker grøn salat.