Super frisk. Til Lidl Pris
Blomkålsfad med champignon og kylling

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingefileter kyllingefilet350 g g
smør smør4 spsk. spsk.
løg løg0,5
blomkål blomkål1
champignoner champignon250 g g
bouillon bouillon2 spsk. spsk.
timian timian1 tsk. tsk.
persille persille1 bundter bundt
hvidløg hvidløg4 fed fed
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør

salatmix salatmix

Blomkålsfad med champignon og kylling

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(95)

Opskriften

Smelt smørret i en stor pande eller tykbundet gryde. Vend kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem i gryden ved middel varme i 3-4 minutter. Tag dem op, og læg dem på en dyb tallerken. Kom løg i gryden til de bliver klare.

Tilsæt champignoner, og lad dem stege med i 3-4 minutter.

Tilsæt de små blomkålsbuketter, og lad det hele stege under låg til de er gyldne og møre. Rør i gryden jævnligt, så alt får god farve. Det tager ca. 10 minutter i alt. Tilsæt kyllingen og den væde der er i tallerkenen samt fond eller bouillon, timian, hakket persille og presset hvidløg. Lad det simre 2-3 minutter under omrøring, og servér straks med en lækker grøn salat.