Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
olivenolie olivenolie | ||
grønne bønner
grønne bønner (frisk eller frost) | 500 g g | |
kikærter
kikærter (udblød i 12 timer og kog som anvist på pakken – eller brug 1 dåse færdige kikærter) | 250 g g | |
kidneybønner
kidneybønner (udblød i 12 timer og kog som anvist på pakken – eller brug 1 dåse færdige bønner) | 250 g g | |
pesto pesto | 3 spsk. spsk. | |
salt salt | ||
blomkål
blomkål (ca. 500 g) | 1 | |
forårsløg
forårsløg (ca. 50 g) | 2 | |
æg æg | 2 | |
peber peber | 1 tsk. tsk. | |
speltmel speltmel | 200 g g | |
olivenolie
olivenolie (til stegning) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlomkålsbøffer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kom smør på panden og steg de grønne bønner til de er en smule brune.
- Samtidig steges kikærterne i smør på en anden pande. Kikærterne er færdige, når de er gyldne (de bliver bedst, hvis de kan ligge og småstege ved lav varme i 30 min under jævnlig omrøring).
- Tilsæt kikærter til de grønne bønner og kom kidneybønnerne i.
- Lad det hele varme i ca. 1 min, tilsæt da pesto og rør rundt. Pestoen må ikke stege med, men skal bare varmes op sammen med bønner og ærter.
- Tilsæt salt, hvis nødvendigt.
Blomkålsbøffer
- Blend blomkålen.
- Kom den i kogende vand og kog i 1 min. Dræn blomkålen for vand.
- Hak forårsløg og rør dem sammen med blomkålen.
- Når blomkålen er kølet lidt ned røres æg, salt, peber og 100 g fuldkornsspeltmel i.
- Form massen til 10-12 bøffer og rul dem i fuldkornsspeltmel og steg på panden i 3-4 min på hver side.
Udarbejdet af Birgitte Nymann