Super frisk. Til Lidl Pris
Blomkålsbøffer

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

olivenolie olivenolie
500 g g grønne bønner grønne bønner
(frisk eller frost)
250 g g kikærter kikærter
(udblød i 12 timer og kog som anvist på pakken – eller brug 1 dåse færdige kikærter)
250 g g kidneybønner kidneybønner
(udblød i 12 timer og kog som anvist på pakken – eller brug 1 dåse færdige bønner)
3 spsk. spsk. pesto pesto
salt salt
1 blomkål blomkål
(ca. 500 g)
2 forårsløg forårsløg
(ca. 50 g)
2 æg æg
1 tsk. tsk. peber peber
200 g g speltmel speltmel
olivenolie olivenolie
(til stegning)

Blomkålsbøffer

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(21)

Sådan gør du

Kom smør på panden og steg de grønne bønner til de er en smule brune. Samtidig steges kikærterne i smør på en anden pande. Kikærterne er færdige, når de er gyldne (de bliver bedst, hvis de kan ligge og småstege ved lav varme i 30 min under jævnlig omrøring). Tilsæt kikærter til de grønne bønner og kom kidneybønnerne i. Lad det hele varme i ca. 1 min, tilsæt da pesto og rør rundt. Pestoen må ikke stege med, men skal bare varmes op sammen med bønner og ærter. Tilsæt salt, hvis nødvendigt.

Blomkålsbøffer

Blend blomkålen. Kom den i kogende vand og kog i 1 min. Dræn blomkålen for vand. Hak forårsløg og rør dem sammen med blomkålen. Når blomkålen er kølet lidt ned røres æg, salt, peber og 100 g fuldkornsspeltmel i.

Form massen til 10-12 bøffer og rul dem i fuldkornsspeltmel og steg på panden i 3-4 min på hver side.

Udarbejdet af Birgitte Nymann