
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
olivenolie olivenolie | |||
500 g g | grønne bønner
grønne bønner (frisk eller frost) | ||
250 g g | kikærter
kikærter (udblød i 12 timer og kog som anvist på pakken – eller brug 1 dåse færdige kikærter) | ||
250 g g | kidneybønner
kidneybønner (udblød i 12 timer og kog som anvist på pakken – eller brug 1 dåse færdige bønner) | ||
3 spsk. spsk. | pesto pesto | ||
salt salt | |||
1 | blomkål
blomkål (ca. 500 g) | ||
2 | forårsløg
forårsløg (ca. 50 g) | ||
2 | æg æg | ||
1 tsk. tsk. | peber peber | ||
200 g g | speltmel speltmel | ||
olivenolie
olivenolie (til stegning) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlomkålsbøffer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom smør på panden og steg de grønne bønner til de er en smule brune. Samtidig steges kikærterne i smør på en anden pande. Kikærterne er færdige, når de er gyldne (de bliver bedst, hvis de kan ligge og småstege ved lav varme i 30 min under jævnlig omrøring). Tilsæt kikærter til de grønne bønner og kom kidneybønnerne i. Lad det hele varme i ca. 1 min, tilsæt da pesto og rør rundt. Pestoen må ikke stege med, men skal bare varmes op sammen med bønner og ærter. Tilsæt salt, hvis nødvendigt.
Blomkålsbøffer
Blend blomkålen. Kom den i kogende vand og kog i 1 min. Dræn blomkålen for vand. Hak forårsløg og rør dem sammen med blomkålen. Når blomkålen er kølet lidt ned røres æg, salt, peber og 100 g fuldkornsspeltmel i.
Form massen til 10-12 bøffer og rul dem i fuldkornsspeltmel og steg på panden i 3-4 min på hver side.
Udarbejdet af Birgitte Nymann