
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
blinis blini | 12 stk. stk. | ||
rygeost rygeost | 200 g g | ||
avocadoer avocado | 1 | ||
rødløg rødløg | 1 | ||
purløg purløg | 0,5 bøtter bøtte | ||
radiser radise | 1 bundter bundt | ||
røgede ørreder røget ørred | 1 pakker pakke |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlinis med røget ørred
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Blinis kan toppes med alt muligt forskelligt. Denne lækre lille pandekage passer perfekt som en forret eller en forfriskende appetitvækker inden gæsterne sætter sig til bords. Med denne opskrift får du muligheden for at prøve kræfter med en af havets lækre fisk på din blini, nemlig ørreden. Rigtig god fornøjelse.
Læg en klat rygeost på hver blini. Skær ørredskiverne halvt over, fold/rul dem sammen og læg dem oven på rygeosten, så de får lidt højde på. Pil og hak rødløget, og skær det i meget små tern. Skræl avocadoen og skær den i mindre skiver. Skær radisserne i tern, og klip purløgene i mindre stykker. Pynt blinierne med løg og avocado, og anret dem på et fint fad. Strø radisser og purløg udover hele fadet. Velbekomme!
Tip: Er du ikke så meget til ørred, kan du med fordel også lave blinierne med laks eller rejer.