
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
12 stk. stk. | blinis blini | ||
200 g g | rygeost rygeost | ||
1 | avocadoer avocado | ||
1 | rødløg rødløg | ||
0,5 bøtter bøtte | purløg purløg | ||
1 bundter bundt | radiser radise | ||
1 pakker pakke | røgede ørreder røget ørred |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlinis med røget ørred
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Læg en klat rygeost på hver blini. Skær ørredskiverne halvt over, fold/rul dem sammen og læg dem oven på rygeosten, så de får lidt højde på. Pil og hak rødløget, og skær det i meget små tern. Skræl avocadoen og skær den i mindre skiver. Skær radisserne i tern, og klip purløgene i mindre stykker. Pynt blinierne med løg og avocado, og anret dem på et fint fad. Strø radisser og purløg udover hele fadet. Velbekomme!