Super frisk. Til Lidl Pris
Blinis med røget ørred

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

blinis blini12 stk. stk.
rygeost rygeost200 g g
avocadoer avocado1
rødløg rødløg1
purløg purløg0,5 bøtter bøtte
radiser radise1 bundter bundt
røgede ørreder røget ørred1 pakker pakke

Blinis med røget ørred

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(20)

Opskriften

Blinis kan toppes med alt muligt forskelligt. Denne lækre lille pandekage passer perfekt som en forret eller en forfriskende appetitvækker inden gæsterne sætter sig til bords. Med denne opskrift får du muligheden for at prøve kræfter med en af havets lækre fisk på din blini, nemlig ørreden. Rigtig god fornøjelse.

Læg en klat rygeost på hver blini. Skær ørredskiverne halvt over, fold/rul dem sammen og læg dem oven på rygeosten, så de får lidt højde på. Pil og hak rødløget, og skær det i meget små tern. Skræl avocadoen og skær den i mindre skiver. Skær radisserne i tern, og klip purløgene i mindre stykker. Pynt blinierne med løg og avocado, og anret dem på et fint fad. Strø radisser og purløg udover hele fadet. Velbekomme!

Tip: Er du ikke så meget til ørred, kan du med fordel også lave blinierne med laks eller rejer.