
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
12 stk. stk. | blinis blini | ||
200 g g | rygeost rygeost | ||
1 | avokadoer avokado | ||
1 | rødløg rødløg | ||
0,5 bøtter bøtte | purløg purløg | ||
1 bundter bundt | radiser radise | ||
1 pakker pakke | røgede ørreder røget ørred |
Blinis med røget ørred
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(8)
Sådan gør du
Læg en klat rygeost på hver blini. Skær ørredskiverne halvt over, fold/rul dem sammen og læg dem oven på rygeosten, så de får lidt højde på. Pil og hak rødløget, og skær det i meget små tern. Skræl avocadoen og skær den i mindre skiver. Skær radisserne i tern, og klip purløgene i mindre stykker. Pynt blinierne med løg og avocado, og anret dem på et fint fad. Strø radisser og purløg udover hele fadet. Velbekomme!