Super frisk. Til Lidl Pris
Blinis med rødbede, gedeost og valnøddecrunch

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

10 g g gær gær
0,5 tsk. tsk. sukker sukker
250 g g mel mel
1 tsk. tsk. salt salt
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie

Fyld

1 rødbeder rødbede
(ca. 150 g)
3 forårsløg forårsløg
20 g g sukker sukker
30 g g valnøddekerner valnøddekerne
salt salt
200 g g gedefriskost gedefriskost
2 - 3 spsk. spsk. mælk mælk
1 knsp. knsp. citroner (skal fra) citron (skal fra)
(revet, ubehandlet citronskal)
peber peber
bagepapir bagepapir

Blinis med rødbede, gedeost og valnøddecrunch

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(7)

Opskriften

Står du og mangler en nem og super lækker forret? Blinis er små salte pandekager som kan toppes med alverdens fyld. Med denne opskrift kan du endda også selv prøve kræfter med at bage de små søde pandekager. Her toppes de med rødbeder, gedeost og den lækreste valnøddecrunch. Kom i gang med de her helt igennem dejlige hapsere lige nu. God fornøjelse!  

Opløs gær og sukker i 125 ml lunken vand. Lad det hæve i 5 min. Ælt det med mel, salt og olie til en glat dej. Lad den stå tildækket et varmt sted i ca. 1 time.Skræl i mellemtiden rødbeden, og skær den i meget tynde skiver. Skyl forårsløgene, og skær dem i fine strimler på langs. Opvarm sukkeret i en lille pande med 2 spsk. vand, og lad det karamellisere let. Tilsæt valnødderne, vend dem i massen, og læg dem på et stykke bagepapir. Strø let med salt, lad dem køle af, og hak dem groft. Rør gedefriskosten med mælk og citronskal. Smag til med salt og peber.Del dejen i 16 portioner, og udrul den på lidt mel til tynde cirkler. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og smør gedefriskosten udover. Læg rødbedeskiverne og forårsløgsstrimlerne på. Bag pladerne efter hinanden i en forvarmet ovn ved 225 °C i 10-12 min. Strø valnøddecrunchen over inden servering.

Tip: Er du ikke så meget til den lidt stærke gedeost? Så kan du nemt erstatte med den ost du foretrækker.