
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dej
10 g g | gær gær | ||
0,5 tsk. tsk. | sukker sukker | ||
250 g g | mel mel | ||
1 tsk. tsk. | salt salt | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie |
Fyld
1 | rødbeder
rødbede (ca. 150 g) | ||
3 | forårsløg forårsløg | ||
20 g g | sukker sukker | ||
30 g g | valnøddekerner valnøddekerne | ||
salt salt | |||
200 g g | gedefriskost gedefriskost | ||
2 - 3 spsk. spsk. | mælk mælk | ||
1 knsp. knsp. | citroner (skal fra)
citron (skal fra) (revet, ubehandlet citronskal) | ||
peber peber | |||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlinis med rødbede, gedeost og valnøddecrunch
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Opløs gær og sukker i 125 ml lunken vand. Lad det hæve i 5 min. Ælt det med mel, salt og olie til en glat dej. Lad den stå tildækket et varmt sted i ca. 1 time.Skræl i mellemtiden rødbeden, og skær den i meget tynde skiver. Skyl forårsløgene, og skær dem i fine strimler på langs. Opvarm sukkeret i en lille pande med 2 spsk. vand, og lad det karamellisere let. Tilsæt valnødderne, vend dem i massen, og læg dem på et stykke bagepapir. Strø let med salt, lad dem køle af, og hak dem groft. Rør gedefriskosten med mælk og citronskal. Smag til med salt og peber.Del dejen i 16 portioner, og udrul den på lidt mel til tynde cirkler. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og smør gedefriskosten udover. Læg rødbedeskiverne og forårsløgsstrimlerne på. Bag pladerne efter hinanden i en forvarmet ovn ved 225 °C i 10-12 min. Strø valnøddecrunchen over inden servering.