#LidlOverrasker
Blinis med rødbede, gedeost og valnøddecrunch

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

10 g g gær gær
0,5 tsk. tsk. sukker sukker
250 g g mel mel
1 tsk. tsk. salt salt
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie

Fyld

1 rødbeder rødbede
(ca. 150 g)
3 forårsløg forårsløg
20 g g sukker sukker
30 g g valnøddekerner valnøddekerne
salt salt
200 g g gedefriskost gedefriskost
2 -3 spsk. spsk. mælk mælk
1 knsp. knsp. citroner (skal fra) citron (skal fra)
(revet, ubehandlet citronskal)
peber peber
bagepapir bagepapir

Blinis med rødbede, gedeost og valnøddecrunch

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(1)

Sådan gør du

Opløs gær og sukker i 125 ml lunken vand. Lad det hæve i 5 min. Ælt det med mel, salt og olie til en glat dej. Lad den stå tildækket et varmt sted i ca. 1 time.Skræl i mellemtiden rødbeden, og skær den i meget tynde skiver. Skyl forårsløgene, og skær dem i fine strimler på langs. Opvarm sukkeret i en lille pande med 2 spsk. vand, og lad det karamellisere let. Tilsæt valnødderne, vend dem i massen, og læg dem på et stykke bagepapir. Strø let med salt, lad dem køle af, og hak dem groft. Rør gedefriskosten med mælk og citronskal. Smag til med salt og peber.Del dejen i 16 portioner, og udrul den på lidt mel til tynde cirkler. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og smør gedefriskosten udover. Læg rødbedeskiverne og forårsløgsstrimlerne på. Bag pladerne efter hinanden i en forvarmet ovn ved 225 °C i 10-12 min. Strø valnøddecrunchen over inden servering.

Måske kan du også lide ...

Granolatærter med yoghurt og hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Granolatærter med yoghurt og hindbær
0:35 min
(7)
Bananskiver med peanutbutter og vindruer

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bananskiver med peanutbutter og vindruer
0:10 min
(0)
Avokadochips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokadochips
0:20 min
(1)
Kantareller med paté og rosmarin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kantareller med paté og rosmarin
0:10 min
(3)
Sherrytomater med karsecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sherrytomater med karsecreme
0:15 min
(2)
Tundip med kapers

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tundip med kapers
0:20 min
(0)
Rødbedesalat med feta og avocado

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rødbedesalat med feta og avocado
0:30 min
(13)
Broccoli med gomadip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccoli med gomadip
0:25 min
(7)
WH
WH
Syltede nødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Syltede nødder
1:00 t
(11)
WH
WH
Pocheret æg med stenbiderrogn

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pocheret æg med stenbiderrogn
0:30 min
(0)
WH
WH
Maltbrød med tørrede frugter og afhindede mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Maltbrød med tørrede frugter og afhindede mandler
4:00 t
(2)