
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
basilikum basilikum | 1 bøtter bøtte | ||
olivenolie olivenolie | 6 spsk. spsk. | ||
havsalt havsalt | |||
sort peber sort peber | |||
balsamico balsamico | 1 - 2 spsk. spsk. | ||
rørsukker rørsukker | |||
romainsalat
romainsalat (ca. 120 g) | 1 | ||
rucolasalat rucolasalat | 50 g g | ||
radicchio
radicchio (ca. 80 g) | 0,5 | ||
grønne oliven grøn oliven | 150 g g | ||
skinker skinke | 80 g g | ||
ciabattabrød ciabattabrød | 8 skiver skive | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBladsalat med oliven, basilikumolie og ristet brød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Basilikumbladene til basilikumolien plukkes, vaskes og duppes tørre. Pureres fint med olivenolie, krydres med salt og peber, og derefter hældes halvdelen fra. Den ene halvdel røres sammen med balsamico til en dressing, som smages til med salt, peber og sukker. Rucolasalat, romainesalat og radicchiosalat renses, vaskes og slynges. Romainesalat og radicchiosalat skæres i tynde strimler. Blandes sammen med oliven, grove skinkestykker og dressing i en skål. Ciabattaskiverne ristes let på begge sider på brødristeren eller i ovnen. Skær hvidløgsfeddet midt over, og gnub brødskiverne med det, dryp med basilikumolie. Serveres til salaten.