Super frisk. Til Lidl Pris
Bladsalat med oliven, basilikumolie og ristet brød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

basilikum basilikum1 bøtter bøtte
olivenolie olivenolie6 spsk. spsk.
havsalt havsalt
sort peber sort peber
balsamico balsamico1 - 2 spsk. spsk.
rørsukker rørsukker
romainsalat romainsalat
(ca. 120 g)
1
rucolasalat rucolasalat50 g g
radicchio radicchio
(ca. 80 g)
0,5
grønne oliven grøn oliven150 g g
skinker skinke80 g g
ciabattabrød ciabattabrød8 skiver skive
hvidløg hvidløg1 fed fed

Bladsalat med oliven, basilikumolie og ristet brød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(5)

Opskriften

Basilikumbladene til basilikumolien plukkes, vaskes og duppes tørre. Pureres fint med olivenolie, krydres med salt og peber, og derefter hældes halvdelen fra. Den ene halvdel røres sammen med balsamico til en dressing, som smages til med salt, peber og sukker. Rucolasalat, romainesalat og radicchiosalat renses, vaskes og slynges. Romainesalat og radicchiosalat skæres i tynde strimler. Blandes sammen med oliven, grove skinkestykker og dressing i en skål. Ciabattaskiverne ristes let på begge sider på brødristeren eller i ovnen. Skær hvidløgsfeddet midt over, og gnub brødskiverne med det, dryp med basilikumolie. Serveres til salaten.