Super frisk. Til Lidl Pris
Blåbærscones

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 g g hvedemel hvedemel
100 g g sukker sukker
(+ lidt til toppen)
2 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 nip nip salt salt
100 g g smør smør
200 g g blåbær blåbær
(friske eller frosne)
1 dl dl fløde fløde
(+ lidt til pensling)
1 æg æg

Blåbærscones

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(13)

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.

Bland hvedemel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt smør i små tern, og smuldr smørret ud i melet, så du får en grynet konsistens.Vend blåbær i skålen.

Pisk æg og fløde sammen i en skål, og hæld det i melblandingen. Vend forsigtigt rundt, først med en ske og sidenhen dine hænder, til dejen samler sig. Tryk forsigtigt dejen sammen til en disk på bagepladen. Skær den ud som en pizza i 8 stykker, og fordel scones ud på bagepladen.

Pensl med fløde, drys med lidt sukker, og bag dine scones i cirka 10 minutter, til de er flot gyldne.

Lad dem køle af 5 minutter på bagepladen, inden de serveres.

Udarbejdet af Emma Martiny.