
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvedemel hvedemel | 250 g g | |
sukker
sukker (+ lidt til toppen) | 100 g g | |
bagepulver bagepulver | 2 tsk. tsk. | |
salt salt | 1 nip nip | |
smør smør | 100 g g | |
blåbær
blåbær (friske eller frosne) | 200 g g | |
fløde
fløde (+ lidt til pensling) | 1 dl dl | |
æg æg | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlåbærscones
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Bland hvedemel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt smør i små tern, og smuldr smørret ud i melet, så du får en grynet konsistens.Vend blåbær i skålen.
Pisk æg og fløde sammen i en skål, og hæld det i melblandingen. Vend forsigtigt rundt, først med en ske og sidenhen dine hænder, til dejen samler sig. Tryk forsigtigt dejen sammen til en disk på bagepladen. Skær den ud som en pizza i 8 stykker, og fordel scones ud på bagepladen.
Pensl med fløde, drys med lidt sukker, og bag dine scones i cirka 10 minutter, til de er flot gyldne.
Lad dem køle af 5 minutter på bagepladen, inden de serveres.
Udarbejdet af Emma Martiny.