Super frisk. Til Lidl Pris
Bayerske Donuts

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 ml ml mælk mælk
30 g g gær gær
40 g g sukker sukker
70 g g smør smør
500 - 550 g g mel mel
1 knsp. knsp. salt salt
2 æg æg
1 kg kg olie olie
flormelis flormelis
køkkenrulle køkkenrulle

Bayerske Donuts

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(13)

Sådan gør du

Mælken lunes, gær og en spsk. sukker opløses deri. Stilles tildækket i 10 minutter. Smelt smøret og lad det afkøle.

500 gr. mel, resten af sukkeret, salt, æg og mælkemassen med gær blandes til en glat dej, tilsæt evt. lidt ekstra mel. Lad dejen hvile i 10 min.Tag mel på hænderne og lav derefter 12 ens kugler af dejen, lad dem hvile under et klæde i 15 min.Varm olien i en stor gryde, olien har den rette temperatur, når du stikker en tændstik omvendt i olien og der dannes små bobler omkring den.

Tryk kuglerne lidt flade, lav et tryk i midten, steg dem ca. 3 min., vend dem 1-2 gange undervejs og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, drys dem herefter med flormelis.

Spis dem varme eller afkølede.