Bananpandekager uden æg

Bananpandekager uden æg image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

3 stk.
    • 4   spsk. havregryn ca. 20 g
    • 1   dl sojadrik uden sukker
    • 10   g smør
    • 1   banan ca. 120 g

Forberedelse

  1. Mos bananen med en gaffel eller pisk den med en håndmikser.

  2. Tilsæt havregryn og sojamælk.

  3. Pisk grundigt, indtil bananen er helt pureret.

  4. Kom smør på panden og steg pandekagerne ved mellemvarme, til de er gyldne. Vær opmærksom på, at bananpandekager skal stege i længere tid end normale pandekager.

  5. Tips

    Vil du have en ”normal” pandekagedej, så tilsæt 1 æg. Vil du heller have en sødere pandekage, så kom lidt kanel i.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 226
Protein (g) 7.5
Kulhydrat (g) 35
Fedt (g) 12