Super frisk. Til Lidl Pris
Banan- og jordnøddecupcakes

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g smør smør
2 æg æg
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
65 g g jordnødder jordnød
125 g g brun farin brun farin
200 g g mel mel
200 g g flødeskum flødeskum
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
3 bananer banan
(modne bananer)

Banan- og jordnøddecupcakes

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(0)

Sådan gør du

Skræl og mos bananerne. Hak 50 g jordnødder groft. Rør smør og sukker til en cremet masse. Æg tilsættes én efter én under grundig omrøring. Bananer røres i. Bland hakkede jordnødder, mel og bagepulver. Rør dejen sammen. Fordel dejen i 14 muffinforme og stil dem på en bageplade. Bag dem i 30 min i en forvarmet ovn ved ca. 175 °C, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. De resterende jordnødder skylles i en si og tørres, hvorefter de hakkes groft. Fløde med vaniljesukker piskes stift og puttes i en sprøjtepose med stjernetud. Toppen af cupcaken sprøjtes med vanijleflødeskum, og de hakkede jordnødder drysses henover.

Tip

Hvis du sætter 2 papirbageforme inden i hinanden, så har du mere styr på det.

Næringsindhold

Fedt15 g Kulhydrater26 g Protein4 g kcal269 kJ1119