
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 125 g g | ||
æg æg | 2 | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
jordnødder jordnød | 65 g g | ||
brun farin brun farin | 125 g g | ||
mel mel | 200 g g | ||
flødeskum flødeskum | 200 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | ||
bananer
banan (modne bananer) | 3 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBanan- og jordnøddecupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl og mos bananerne. Hak 50 g jordnødder groft. Rør smør og sukker til en cremet masse. Æg tilsættes én efter én under grundig omrøring. Bananer røres i. Bland hakkede jordnødder, mel og bagepulver. Rør dejen sammen. Fordel dejen i 14 muffinforme og stil dem på en bageplade. Bag dem i 30 min i en forvarmet ovn ved ca. 175 °C, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. De resterende jordnødder skylles i en si og tørres, hvorefter de hakkes groft. Fløde med vaniljesukker piskes stift og puttes i en sprøjtepose med stjernetud. Toppen af cupcaken sprøjtes med vanijleflødeskum, og de hakkede jordnødder drysses henover.
Tip
Hvis du sætter 2 papirbageforme inden i hinanden, så har du mere styr på det.