
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
røde peberfrugter rød peberfrugt | 2 | |
røget mørbrad røget mørbrad | 150 g g | |
tomater tomat | 2 | |
forårsløg forårsløg | 4 | |
æg æg | 4 | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
blomkål blomkål |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBagte peberfrugter med røget mørbrad
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær peberfrugterne over på midten og fjern kernehus og stilk. Skær kødet i små tern. Skær tomater og forårsløg i tynde skiver. Riv blomkålen fint eller kør den i foodprocessoren. Rør æggene sammen og bland alle grøntsagerne og kødet i æggemassen. Fordel æggemassen i de 4 halve pebre. Bag dem i ovnen i 20-25 min. ved 180 grader.Tip
- Du kan bruge hvilken som helst kødrest til denne ret, og du kan bruge broccoli i stedet for blomkål.
Udarbejdet af Birgitte Nymann