Super frisk. Til Lidl Pris
Bagte kartofler med aubergine, peberfrugt og blåskimmelost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 kartofler kartoffel
(á ca. 350 g)
salt salt
fedtstof fedtstof
1 auberginer aubergine
(ca. 250 g)
forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter
(á ca. 250 g)
1 løg løg
50 g g bacon bacon
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
timian timian
peber peber
2 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
250 g g blåskimmeloste blåskimmelost
sølvpapir sølvpapir

Bagte kartofler med aubergine, peberfrugt og blåskimmelost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(1)

Sådan gør du

Skyl kartoflerne grundigt, og forkog dem i saltvand i 25-30 min. Lad dem dryppe af, og pak dem enkeltvis ind i alufolie smurt med olie. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 45 min.

I mellemtiden forberedes fyldet. Aubergine og peberfrugt skylles, og kernerne tages ud af peberfrugten. Grøntsagerne skæres i tern. Pil løgene og hak dem. Skær bacon i små tern, og steg dem sprøde på en stor pande med varm olie. Læg dem over på en tallerken. Aubergine og peber steges i stegeskyen i ca. 5 min under stadig omrøring. Hen mod slutningen kommes løgene i. Timian plukkes. Krydr grøntsagerne hermed samt med salt og peber. Tilsæt lidt vand, og lad det simre under låg i ca. 10 min, til de er møre. Tilsæt igen den ristede bacon, smag til med salt, peber og citronsaft, og lad det køle lidt af.

Skær blåskimmelosten i tern, og vend den i grøntsagerne. Tag kartoflerne ud af folien, og åbn dem i toppen. Fordel oste-grøntsagsblandingen herpå. Sættes i den varme ovn ved samme temperatur i ca. 5 min, til osten er smeltet.

Tip:

Kartoflerne kan også tilberedes på grillen i stedet for i ovnen.

Næringsindhold

Fedt44 g Protein19 g kcal763 kJ3184