
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
400 g g | tomater
tomat (modne tomater) | ||
1 | løg løg | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde chilier
rød chili (1 rød chili) | ||
700 g g | blandet hakkekød blandet hakkekød | ||
4 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
0,5 | mangoer
mango (ca. 250 g) | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
125 g g | mel mel | ||
200 ml ml | mælk mælk | ||
150 ml ml | vand vand | ||
200 g g | revet ost revet ost | ||
2 | æg æg | ||
200 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBagte enchiladas med hakkekød og mangofyld
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Blancher tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Rengør chili, fjern kernerne og hak den fint. Brun kødet i 1 spsk. varm olie. Tilsæt tomater og steg i ca. 8 min, til væsken er fordampet. Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i fine tern. Tilsæt det til kødet og steg 2-3 min. Smag til og stil det til side.
Bland mel med 1-2 tsk. salt. Bland mælk, mineralvand, æg og 1 spsk. olie, bland det i melet og rør det til en glat dej, køl det af i 15 min. Steg 4-6 pandekager en af gangen i 1-2 min på hver side i det resterende olie. Fyld pandekagerne med kødfyld og læg dem ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad. Rør ost og creme fraiche sammen, krydr med peber, fordel det over pandekagerne. Bag det gyldent i en 180 °C forvarmet ovn i 30-35 min. Servér en tomatsalat til.