
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
blomkål
blomkål (ca. 500 g) | 1 | ||
hvidløg
hvidløg (eller mere hvis du vil) | 2 fed fed | ||
chilisauce chilisauce | 1 dl dl | ||
olie
olie (ca. 30 g) | 2 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBagte blomkåls-drumsticks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Del blomkålshovedet på midten og skær hver blomkålsbuket af. Skær ”stilken” af hver blomkålsbuket. Gem stilken og brug dem senere i frikadeller eller kødboller.
Kom resten af ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen. Tilsæt blomkålsbuketterne og vend dem i saucen.
Læg alle buketterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 20 min, hvor du vender dem hvert 5. min - på den måde bliver de bedst.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt26
g
Kulhydrater14
g
Protein12
g
kcal355
kJ1484