Super frisk. Til Lidl Pris
Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Torsk

600 g g torskefileter torskefilet
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Jordskokkechips

2 artiskokhjerter artiskokhjerter
0,5 l l solsikkeolie solsikkeolie
salt salt
køkkenrulle køkkenrulle

Jordskokkepuré

600 g g artiskokhjerter artiskokhjerter
0,5 l l fløde fløde
25 g g smør smør
Salt og peber Salt og peber
1 citroner citron

Brunet smør

50 g g smør smør

Pynt

0,5 bøtter bøtte dild dild

Bagt torsk med brunet smør og jordskokkepuré og -chips

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(5)

Sådan gør du

TorskSkær torskefileten i 8 lige store stykker. Pensl med olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg stykkerne i et ovnfast fad, og bag dem i ca. 14 min ved 180 °C.ChipsVarm olien op til 150 °C i en lille gryde. Skrub jordskokkerne rene, og skær dem i meget tynde skiver (brug evt. et mandolinjern). Fritér dem i olien, til de er gyldne. Tag dem op, og læg dem på køkkenrullepapir. Krydr med salt.PuréRiv skallen af citronen, og pres saften fra den. Skrub jordskokkerne rene, skær dem i små stykker, og kog dem i usaltet vand i 20 min. Hæld vandet fra. Blend jordskokkerne med stavblender til en glat puré. Pres mosen gennem en si og ned i gryden igen. Bland puréen med fløde og smør. Krydr med salt, peber, citronsaft og citronskal.Brunet smørSmelt smørret i en gryde, til det bliver let brunt. Inden servering anrettes puréen på en tallerken med torsken ovenpå. Pynt med chips og små kviste af dild. Dryp den brunede smør over.