Super frisk. Til Lidl Pris
Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 torskefileter torskefilet
1 stk. stk. broccoli broccoli
8 grønne asparges grøn asparges
1 dl dl hvidvin hvidvin
250 g g smør smør
4 æggeblommer æggeblomme
1 spsk. spsk. dijonsennep dijonsennep
1 spsk. spsk. creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
1 citroner citron
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
krydderurter krydderurt

Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(5)

Sådan gør du

Skær torsk ud i passende cou størrelse, og læg på en bageplade. Tænd ovnen ved 100 grader.

Broccoli skæres tyndt ud på et mandolinjern og lægges i isvand.

Resten af broccolien skæres ud i små tern og sauteres af, tilsæt hvidvin og reducer - juster til med salt, peber og frisk citronsaft.

Asparges skæres i snitter og vendes sammen med broccoli saute.

Krydr torsken med lidt olivenolie, salt og bag i ca. 10 min.

Smelt smørret i en gryde til ca. 65 grader, mix æggeblommer, sennep, creme fraiche, citronsaft og salt - stavblend sammen og tilsæt i en tynd stråle det smeltede smør.

ANRETNING:

Læg asparges- og broccoli sauté i bunden af en tallerken og ovenpå torsken. Dryp Broccoli cruditerne af og læg det på torsken. Pynt med urter, skum saucen op og servér.

GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.

Keywords

Aftensmad