
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 stk. stk. | torskefileter torskefilet | ||
1 stk. stk. | broccoli broccoli | ||
8 | grønne asparges grøn asparges | ||
1 dl dl | hvidvin hvidvin | ||
250 g g | smør smør | ||
4 | æggeblommer æggeblomme | ||
1 spsk spsk | dijonsennep dijonsennep | ||
1 spsk spsk | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 | citroner citron | ||
1 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
krydderurter krydderurt |
Bagt torsk med broccoli, grønne asparges og blanquette
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forberedelsestid: 0:30
Skær torsk ud i passende cou størrelse, og læg på en bageplade. Tænd ovnen ved 100 grader.
Broccoli skæres tyndt ud på et mandolinjern og lægges i isvand.
Resten af broccolien skæres ud i små tern og sauteres af, tilsæt hvidvin og reducer - juster til med salt, peber og frisk citronsaft.
Asparges skæres i snitter og vendes sammen med broccoli saute.
Krydr torsken med lidt olivenolie, salt og bag i ca. 10 min.
Smelt smørret i en gryde til ca. 65 grader, mix æggeblommer, sennep, creme fraiche, citronsaft og salt - stavblend sammen og tilsæt i en tynd stråle det smeltede smør.
ANRETNING:
Læg asparges- og broccoli sauté i bunden af en tallerken og ovenpå torsken. Dryp Broccoli cruditerne af og læg det på torsken. Pynt med urter, skum saucen op og servér.
GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.