Super frisk. Til Lidl Pris
Bagt rabarber med råcreme og nøddecrunch

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Bagte rabarber

rabarber rabarber
(rensede rabarber)
500 g g
rørsukker rørsukker150 g g

Creme

vaniljestænger vaniljestang1
æggeblommer æggeblomme2
flormelis flormelis1 spsk. spsk.
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum2 dl dl

Crunch

smør smør25 g g
sukker sukker2 spsk. spsk.
havregryn havregryn1 dl dl
makroner makron50 g g
mandler mandel25 g g

Bagt rabarber med råcreme og nøddecrunch

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(20)

Opskriften

Dette er den perfekte dessert for dig der elsker nødder og rababer. Rabarberens syrlige noter kombineret med den knasende nøddecrunch og den fløjlsbløde råcreme er helt fantastisk. Desserten er nem at gå til og kræver kun få ingredienser.  

Skær rabarberen i små stykker á ca. 1 cm. Vend rabarber med sukker, og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir.Bag rabarber i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30. Minutter. Lad dem køle.

Creme

  1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  2. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen til en luftig masse.
  3. Vend creme fraiche heri.

Crunch

  1. Bland havregryn med grofthakkede mandler og knus makronerne med hænderne. Bland det hele.
  2. Kom smør og sukker på en pande og varm op.
  3. Når det er helt smeltet og begynder at brune, kommes havregrynsblandingen på.
  4. Rist i et par minutter under konstant omrøring til den er gylden.
  5. Lad køle på en rist eller bageplade med bagepapir.
  6. Anret rabarberne med saften, og server med råcreme og hakkede pistacienødder.


Tip: Frys evt. rabarber ned mens de er i sæson og derved forlæng den periode du kan nyde denne skønne dessert. Rabarber er i sæson i foråret.