Super frisk. Til Lidl Pris
Bagt rabarber med råcreme og nøddecrunch

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Bagte rabarber

500 g g rabarber rabarber
(rensede rabarber)
150 g g rørsukker rørsukker

Creme

1 vaniljestænger vaniljestang
2 æggeblommer æggeblomme
1 spsk. spsk. flormelis flormelis
2 dl dl creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum

Crunch

25 g g smør smør
2 spsk. spsk. sukker sukker
1 dl dl havregryn havregryn
50 g g makroner makron
25 g g mandler mandel

Bagt rabarber med råcreme og nøddecrunch

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(9)

Sådan gør du

Skær rabarberen i små stykker á ca. 1 cm. Vend rabarber med sukker, og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir.Bag rabarber i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30. Minutter. Lad dem køle.

Creme

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen til en luftig masse. Vend creme fraiche heri.

Crunch

Bland havregryn med grofthakkede mandler og knus makronerne med hænderne. Bland det hele.Kom smør og sukker på en pande og varm op. Når det er helt smeltet og begynder at brune, kommes havregrynsblandingen på. Rist i et par minutter under konstant omrøring til den er gylden. Lad køle på en rist eller bageplade med bagepapir.Anret rabarberne med saften, og server med råcreme og hakkede pistacienødder.