
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bagte rabarber
500 g g | rabarber
rabarber ((rensede rabarber)) | ||
150 g g | rørsukker rørsukker |
Creme
1 | vaniljestænger vaniljestang | ||
2 | æggeblommer æggeblomme | ||
1 spsk spsk | flormelis flormelis | ||
2 dl dl | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum |
Crunch
25 g g | smør smør | ||
2 spsk spsk | sukker sukker | ||
1 dl dl | havregryn havregryn | ||
50 g g | makroner makron | ||
25 g g | mandler mandel |
Bagt rabarber med råcreme og nøddecrunch
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær rabarberen i små stykker á ca. 1 cm. Vend rabarber med sukker, og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir.Bag rabarber i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30. Minutter. Lad dem køle.
Creme
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen til en luftig masse. Vend creme fraiche heri.
Crunch
Bland havregryn med grofthakkede mandler og knus makronerne med hænderne. Bland det hele.Kom smør og sukker på en pande og varm op. Når det er helt smeltet og begynder at brune, kommes havregrynsblandingen på. Rist i et par minutter under konstant omrøring til den er gylden. Lad køle på en rist eller bageplade med bagepapir.Anret rabarberne med saften, og server med råcreme og hakkede pistacienødder.