#LidlOverrasker
Bagt pighvar og hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

WH
WH
Gourmetkokken Wassim må siges at være én af landets bedste. Han er bl.a. kendt fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus.

Ingredienser

4 blomkål blomkål
0,5 dl dl mandelolie mandelolie
3 dl dl mælk mælk
3 dl dl vand vand
50 g g smør smør
(brunet)
salt salt
peber peber
citronersaft citronsaft
(økologisk, efter smag)
kørvel kørvel
(frisk)
20 g g mandler mandel
300 g g pighvarfileter pighvarfilet
1 glas glas hummersuppe hummersuppe
(WH hummersuppe)

Bagt pighvar og hummersuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(1)

Sådan gør du

Fjern stokken fra blomkålen. Gem 8 blomkålsbuketter.

Steg resten af blomkålen i brunet smør hurtigt i en gryde. Tilsæt vand og mælk, og lad det hele simre, til blomkålen er mør. Herefter blendes den møre blomkål, og massen spædes til med væsken, indtil puréen har den ønskede konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft.

De 8 blomkålsbuketter steges i mandelolie, til de får farve.

De spanske mandler ristes på en tør pande.

Del pighvarren i ca. 75 g pr. mand. Læg stykkerne på en bradepande med bagepapir. Smør dem med mandelolie, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i 3 min ved 160 grader almindelig ovnvarme. Sluk ovnen, og lad pighvarren stå yderligere 1 min.

Kog hummersuppen op.

Anret puré på en tallerken, og læg pighvarren på. De stegte blomkål anrettes op ad pighvarren sammen med lidt spanske mandler. På pighvarren lægges lidt kørvel, og der hældes lidt mandelolie omkring. Den varme suppe hældes over ved bordet.

Bagt pighvar og hummersuppe
2:00 t

Bagt pighvar og hummersuppe

Ingredienser

blomkål
4
mandelolie
0.5 dl
mælk
3 dl
vand
3 dl
smør (brunet)
50 g
salt
peber
citronsaft (økologisk, efter smag)
kørvel (frisk)
mandel
20 g
pighvarfilet
300 g
hummersuppe (WH hummersuppe)
1 glas
Bagt pighvar og hummersuppe
2:00 t

Step 1

Bagt pighvar og hummersuppe

Fjern stokken fra blomkålen. Gem 8 blomkålsbuketter.

Steg resten af blomkålen i brunet smør hurtigt i en gryde. Tilsæt vand og mælk, og lad det hele simre, til blomkålen er mør. Herefter blendes den møre blomkål, og massen spædes til med væsken, indtil puréen har den ønskede konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft.

De 8 blomkålsbuketter steges i mandelolie, til de får farve.

De spanske mandler ristes på en tør pande.

Del pighvarren i ca. 75 g pr. mand. Læg stykkerne på en bradepande med bagepapir. Smør dem med mandelolie, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i 3 min ved 160 grader almindelig ovnvarme. Sluk ovnen, og lad pighvarren stå yderligere 1 min.

Kog hummersuppen op.

Anret puré på en tallerken, og læg pighvarren på. De stegte blomkål anrettes op ad pighvarren sammen med lidt spanske mandler. På pighvarren lægges lidt kørvel, og der hældes lidt mandelolie omkring. Den varme suppe hældes over ved bordet.

blomkål: 4
mandelolie: 0.5 dl
mælk: 3 dl
vand: 3 dl
smør (brunet): 50 g
salt
peber
citronsaft (økologisk, efter smag)
kørvel (frisk)
mandel: 20 g
pighvarfilet: 300 g
hummersuppe (WH hummersuppe): 1 glas
Bagt pighvar og hummersuppe

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

WH
WH
Rimmet torsk med avokadocreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet torsk med avokadocreme
2:31 t
(2)
Rimmet havtaske med avokadocreme og urter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet havtaske med avokadocreme og urter
2:30 t
(4)
WH
WH
Chateaubriand med selleripuré og kartoffelfondant

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chateaubriand med selleripuré og kartoffelfondant
2:30 t
(9)
Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegt pighvar med bagt selleri og brunet smør
2:30 t
(6)
Svampesuppe med stegt havtaske

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampesuppe med stegt havtaske
45 min
(7)
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
30 min
(8)
Tom Yam Pla (stærk suppe med fisk og ris, Thailand)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tom Yam Pla (stærk suppe med fisk og ris, Thailand)
40 min
(8)
Broccolicremesuppe med laksestrimler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolicremesuppe med laksestrimler
30 min
(13)
Mosaik af torsk og laks med sauce på brunet smør og cashewnødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Mosaik af torsk og laks med sauce på brunet smør og cashewnødder
60 min
(4)
Små tærter med ærter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små tærter med ærter
40 min
(1)
Offer
Laksemedaljoner med honningmelon-salsa

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Laksemedaljoner med honningmelon-salsa
20 min
(3)
Rødbedebidder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rødbedebidder
25 min
(1)
Små pandekager med foreller og peberrodscreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små pandekager med foreller og peberrodscreme
30 min
(1)
Grøntsagstempura

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grøntsagstempura
45 min
(1)
Brød med ærtecreme og skinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brød med ærtecreme og skinke
30 min
(1)