Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på bagt pasta med kødboller fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kødboller

hakket oksekød hakket oksekød400 g g
parmesanost parmesanost50 g g
hvidløg hvidløg1 fed fed
Salt og peber Salt og peber
løg løg1
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
tørret oregano tørret oregano2 tsk. tsk.
tørret basilikum tørret basilikum2 tsk. tsk.
hakkede tomater hakkede tomater2 dåser dåse
tomatpuré tomatpuré2 spsk. spsk.
vand vand2,5 dl dl
pastaskruer pastaskruer400 g g
mozzarella mozzarella125 g g

Bagt pasta med kødboller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(60)

Opskriften

Tænd ovnen på 200 grader.

Rør oksekød, fintrevet parmesan, fintrevet/presset hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Jeg synes det er nemmest at blande farsen godt med rene hænder. Stil farsen til side, imens du tilbereder tomatsaucen.

Pil og hak løget fint. Riv eller pres hvidløg. Svits løg og hvidløg i en dyb pande, der kan tåle at komme i ovnen (se tip nedenfor for alternativ til pande). Tilsæt tørret oregano og basilikum, og vend rundt. Kom hakkede tomater, tomatpuré, vand i panden, og bring gryden i kog. Krydr godt med salt og peber, og lad gryden simre, imens du koger pastaen.

Kog pasta i let saltet vand, til den er næsten færdigkogt men stadig med en smule bid. Hæld vandet fra, og vend pastaen i tomatsaucen i panden.Form små kødboller af farsen, og læg dem i overfladen af pastaen. Riv mozzarellaosten i mindre stykker, og fordel dem over retten. Sæt panden i ovnen i 10 minutter, til kødbollerne er gennemstegte og osten smeltet. Servér gerne med lidt frisk basilikum.

TIPHvis du ikke har en dyb pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du lave tomatsaucen i en gryde. Derefter kan du fylde den i et lille ovnfast fad, toppe med kødboller og mozzarella, inden det kommer i ovnen.

Udarbejdet af Emma Martiny.

Keywords

Aftensmad