
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Kødboller
pastaskruer pastaskruer | 400 g g | |
mozzarella mozzarella | 125 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBagt pasta med kødboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader.
Rør oksekød, fintrevet parmesan, fintrevet/presset hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Jeg synes det er nemmest at blande farsen godt med rene hænder. Stil farsen til side, imens du tilbereder tomatsaucen.
Pil og hak løget fint. Riv eller pres hvidløg. Svits løg og hvidløg i en dyb pande, der kan tåle at komme i ovnen (se tip nedenfor for alternativ til pande). Tilsæt tørret oregano og basilikum, og vend rundt. Kom hakkede tomater, tomatpuré, vand i panden, og bring gryden i kog. Krydr godt med salt og peber, og lad gryden simre, imens du koger pastaen.
Kog pasta i let saltet vand, til den er næsten færdigkogt men stadig med en smule bid. Hæld vandet fra, og vend pastaen i tomatsaucen i panden.Form små kødboller af farsen, og læg dem i overfladen af pastaen. Riv mozzarellaosten i mindre stykker, og fordel dem over retten. Sæt panden i ovnen i 10 minutter, til kødbollerne er gennemstegte og osten smeltet. Servér gerne med lidt frisk basilikum.
TIPHvis du ikke har en dyb pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du lave tomatsaucen i en gryde. Derefter kan du fylde den i et lille ovnfast fad, toppe med kødboller og mozzarella, inden det kommer i ovnen.
Udarbejdet af Emma Martiny.