
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
100 g g | hindbær hindbær | ||
100 g g | blåbær blåbær | ||
0,5 | æbler
æble ((ca. 60 g)) | ||
2 spsk spsk | sirup
sirup ((ca. 30 ml)) | ||
1,5 dl dl | mandeldrik mandeldrik | ||
2 | æg
æg ((ca. 110 g)) | ||
100 g g | havregryn havregryn | ||
salt salt | |||
smør smør |
Bagt morgengrød med bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(0)
Sådan gør du
Læg blåbær, hindbær og det halve æble skrællet og skåret i tern på en pande. Hæld sirup over bærrene og rør det lidt rundt. Tag panden af kogepladen. Pisk rismælk og æg sammen i en skål. Tilsæt havregryn og herefter en smule salt. Kom havregrynsmassen over bærrene. Bag panden i ovnen ved 180 grader i 40-45 min. TipBrug de bær, du bedst kan lide. Du kan sagtens nøjes med én slags bær, hvis du har en favorit.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt9,1gKulhydrater70gProtein9,2gkcal415gkJ1734g