
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hindbær hindbær | 100 g g | ||
blåbær blåbær | 100 g g | ||
æbler
æble (ca. 60 g) | 0,5 | ||
sirup
sirup (ca. 30 ml) | 2 spsk. spsk. | ||
mandeldrik mandeldrik | 1,5 dl dl | ||
æg
æg (ca. 110 g) | 2 | ||
havregryn havregryn | 100 g g | ||
salt salt | |||
smør smør |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBagt morgengrød med bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Læg blåbær, hindbær og det halve æble skrællet og skåret i tern på en pande.
- Hæld sirup over bærrene og rør det lidt rundt.
- Tag panden af kogepladen.
- Pisk rismælk og æg sammen i en skål.
- Tilsæt havregryn og herefter en smule salt.
- Kom havregrynsmassen over bærrene.
- Bag panden i ovnen ved 180 grader i 40-45 min.
Tip: Brug de bær, du bedst kan lide. Du kan sagtens nøjes med én slags bær, hvis du har en favorit.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt9,1
g
Kulhydrater70
g
Protein9,2
g
kcal415
kJ1734