Super frisk. Til Lidl Pris
Bagt laks på fennikelgrøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

fennikel fennikel1 kg kg
forårsløg forårsløg1 bundter bundt
fedtstof fedtstof
hvidvin hvidvin1 dl dl
piskefløde piskefløde2 dl dl
Salt og peber Salt og peber
sennep sennep3 - 4 tsk. tsk.
fennikelfrø fennikelfrø2 tsk. tsk.
kørvel kørvel1 bundter bundt
peber peber1 tsk. tsk.
laksefileter laksefilet
(á 125 g)
4

Bagt laks på fennikelgrøntsager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(17)

Opskriften

Denne ret med laks og fennikel er perfekt til weekenden, hvor du måske har mere tid til at hygge om madlavningen. Retten er ikke svær at gå til og du behøves derfor ikke være en ekspert i køkkenet, for at det bliver et hit. Denne opskrift med laks og fennikel er oplagt til, når der skal nydes en god middag med famillie og venner. Laksen og og fennikelens noter af lakrids giver en spændende og smagfuld oplevelse.
 

  1. Rengør fennikelknoldene og læg toppen til side.
  2. Halvér knoldene, fjern stokken, og skær knoldene i tynde skiver.
  3. Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Kom dem sammen med fennikel i en smurt gratinform.
  4. Hvidvin, fløde, salt, peber og sennep røres sammen.
  5. Hæld blandingen over grøntsagerne og rør.
  6. Bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i 5-10 min.
  7. I mellemtiden stødes fennikelfrøene i en morter.
  8. Pluk kørvelbladene af, hak dem, bland med fennikelfrø og 5-korn peberblanding.
  9. Dup laksefileterne tørre, krydr med salt og vend dem i peber-fennikel-blandingen.
  10. Læg dem på de forbagte grøntsager og bag videre - alt efter tykkelse - i endnu 20-25 min.
  11. Hak fennikeltoppen og strø ud over retten.
  12. Servér kartoffelmos eller kroketter til.