
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | fennikel fennikel | ||
1 bundter bundt | forårsløg forårsløg | ||
fedtstof fedtstof | |||
1 dl dl | hvidvin hvidvin | ||
2 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
3 - 4 tsk. tsk. | sennep sennep | ||
2 tsk. tsk. | fennikelfrø fennikelfrø | ||
1 bundter bundt | kørvel kørvel | ||
1 tsk. tsk. | peber peber | ||
4 | laksefileter
laksefilet (á 125 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBagt laks på fennikelgrøntsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rengør fennikelknoldene og læg toppen til side. Halvér knoldene, fjern stokken, og skær knoldene i tynde skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Kommes sammen med fennikel i en smurt gratinform.Hvidvin, fløde, salt, peber og sennep røres sammen. Hæld blandingen over grøntsagerne og rør. Bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i 5-10 min.
I mellemtiden stødes fennikelfrøene i en morter. Pluk kørvelbladene af, hak dem, bland med fennikelfrø og 5-korn peberblanding. Dup laksefileterne tørre, krydr med salt og vend dem i peber-fennikel-blandingen. Læg dem på de forbagte grøntsager og bag videre - alt efter tykkelse - i endnu 20-25 min. Hak fennikeltoppen og strø ud over retten. Servér kartoffelmos eller kroketter til.