
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | hvidløg hvidløg | ||
5 spsk spsk | balsamico
balsamico (75 ml) | ||
0,5 spsk spsk | honning
honning (ca. 10 g) | ||
1 spsk spsk | sennep
sennep (ca. 20 g) | ||
3 dl dl | creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum ((18%) ca. 300 g) | ||
salt salt | |||
peber peber |
Bagt hvidløgsdressing
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(1)
Sådan gør du
Bag hvidløgene i 30 min. ved 150 grader. Pil skallerne af hvidløgene og kom dem i en blender eller minihakker sammen med eddike, sirup, sennep, og blend til en ensartet masse. Tilsæt herefter cremefraiche 2 spsk. af gangen og blend igen. Sådan forsætter du, til der ikke er mere cremefraiche. Smag til med salt og stødt peber. Opbevar dressingen i et lufttæt glas, fx et henkogningsglas. Brug ikke en plastikflaske eller plastikbeholder til opbevaring af fede fødevarer.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt55gKulhydrater42gProtein14gkcal728gkJ3043g