
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingefileter kyllingefilet | 400 g g | |
salt salt | ||
peber peber | ||
sød paprika sød paprika | 1 tsk. tsk. | |
rapsolie rapsolie | 1 spsk. spsk. | |
sherry sherry | 50 ml ml | |
sellerier selleri | 150 g g | |
mandariner
mandarin (dåse, afdryppet, plus 1 spsk. saft)) | 75 g g | |
skalotteløg skalotteløg | 2 | |
mayonnaise mayonnaise | 70 g g | |
yoghurt yoghurt | 2 spsk. spsk. | |
citronpeber citronpeber | ||
sennep sennep | 50 g g | |
bagels bagel | 4 stk. stk. | |
smør smør | 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBagels med hønsesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vask og rens kyllingebrystfileterne og gnid dem med salt, peber og paprika. Varm olie i 2 min. Brun kyllingen let på begge sider. Tilsæt sherry og steg videre i 10-12 min, til det er mørt. Tilsæt lidt ekstra vand efter behov. Lad kødet køle af, hvorefter du skærer det i små stykker. Selleri skæres også i tynde stykker. Dåsemandarinen dryppes af, husk at gemme 1 spsk. saft. Skalotteløg vaskes og skæres i små ringe. Mayonnaise, yoghurt, mandarinsaft, citronpeber og salt blandes og smages til. Bland med de øvrige ingredienser og lad det hvile i min. 30 min. Halvér brødet, smør sennep på, smør smøres på brødets yderside, og brødet ristes let. Fordel hønsesalaten på brødet.