Super frisk. Til Lidl Pris
Avocado-kartoffelsalat med torsk

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg kartofler kartoffel
3 avokadoer avokado
2 citroner citron
(saften fra)
3 forårsløg forårsløg
1 grøn chilier grøn chili
150 g g ærter ært
(optøede)
1 bundter bundt purløg purløg
(finthakket)
1 bundter bundt dild dild
(hakket)
Salt og peber Salt og peber
chiliflager chiliflager
(evt.)
600 g g torskefileter torskefilet

Avocado-kartoffelsalat med torsk

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(22)

Sådan gør du

Skrub kartoflerne og skær dem i 0,5 cm tykke skiver. Skyld dem grundigt i koldt vand. Kom dem i en gryde og tilsæt vand til de er dækket. Tilsæt salt og kog dem i 10 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle af.

Del avocadoer i halve og fjern stenen. Tag avocadokødet ud af skallerne med en spiseske og mos dem i en skål sammen med halvdelen af citronsaften.

Skær forårsløg i tynde skiver og chili i fine tern. Vend dem i avocadomosen sammen med ærter og hakkede krydderurter (gem lidt dild til anretningen). Smag til med salt og peber og vend forsigtigt de kogte kartofler i.

Steg torskefileter på en pande i smør og olie, eller margarine til de er gyldne. Kom den anden halvdel af citronsaften på panden, når fisken er næsten gennemstegt. Lad saften koge næsten væk og anret de varme torskestykker med avocado-kartoffelsalat med et drys chiliflager og frisk dild på toppen.