Super frisk. Til Lidl Pris
Auberginelasagne med ost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

3 auberginer aubergine
3 spsk. spsk. olie olie
(til pensling)
1 squash squash
3 forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter
400 g g hakket oksekød hakket oksekød
700 g g tomatsauce tomatsauce
(med basilikum)
150 g g Grana Padano Grana Padano
2 mozzarellakugler mozzarellakugler
Salt og peber Salt og peber

Auberginelasagne med ost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(34)

Sådan gør du

Tænd ovnen på grill 225 °C.

Fjern toppene og skær auberginerne ud i 1 cm tykke skiver på den lange led.

Pensl skiverne med olie, og grill dem i ovnen, til de er gyldne (ca. 25 minutter). Vend dem undervejs.

Skær i mellemtiden squash og peberfrugt i små tern. Brun dem i olie i en gryde, til de tager farve. Tilsæt oksekød, og lad det brune med. Tilsæt tomatsauce og lad det simre, til auberginerne er færdige.

Stil ovnen på 200 °C varmluft. Kom lidt sauce i bunden af et ovnfast fad. Drys med et pænt lag parmesan, og læg et lag auberginer på. Fortsæt med at bygge lag på denne måde, til alle aubergineskiverne er brugt. Øverste lag skal være sauce. Skær mozzarella i skiver, og fordel skiverne over lasagnen. Bag lasagnen i ovnen i ca. 45 minutter til toppen er gylden.