
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
3 | auberginer aubergine | ||
3 spsk spsk | olie olie | ||
til pensling | |||
1 | squash squash | ||
3 | forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter | ||
400 g g | hakket oksekød hakket oksekød | ||
700 g g | tomatsauce tomatsauce | ||
med basilikum | |||
150 g g | Grana Padano Grana Padano | ||
2 | mozzarellakugler mozzarellakugler | ||
Salt og peber Salt og peber |
Auberginelasagne med ost
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på grill 225 °C.
Fjern toppene og skær auberginerne ud i 1 cm tykke skiver på den lange led.
Pensl skiverne med olie, og grill dem i ovnen, til de er gyldne (ca. 25 minutter). Vend dem undervejs.
Skær i mellemtiden squash og peberfrugt i små tern. Brun dem i olie i en gryde, til de tager farve. Tilsæt oksekød, og lad det brune med. Tilsæt tomatsauce og lad det simre, til auberginerne er færdige.
Stil ovnen på 200 °C varmluft. Kom lidt sauce i bunden af et ovnfast fad. Drys med et pænt lag parmesan, og læg et lag auberginer på. Fortsæt med at bygge lag på denne måde, til alle aubergineskiverne er brugt. Øverste lag skal være sauce. Skær mozzarella i skiver, og fordel skiverne over lasagnen. Bag lasagnen i ovnen i ca. 45 minutter til toppen er gylden.