Super frisk. Til Lidl Pris
Auberginelasagne med ost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

auberginer aubergine3
olie olie
(til pensling)
3 spsk. spsk.
squash squash1
forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter3
hakket oksekød hakket oksekød400 g g
tomatsauce tomatsauce
(med basilikum)
700 g g
Grana Padano Grana Padano150 g g
mozzarellakugler mozzarellakugler2
Salt og peber Salt og peber

Auberginelasagne med ost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(55)

Opskriften

Har du lyst til lasagne, men vil gerne undgå selve lasagnepladerne? Vi har løsningen. I denne auberginelasagne får du en lækker og velsmagende lasagne uden lasagneplader – i stedet lægges der aubergineskiver imellem hvert lag. Med disse små justeringer i en almindelig lasagne kan den nemt blive glutenfri, da du undgår de almindelige lasagneplader. God fornøjelse!

Tænd ovnen på grill 225 °C.

Fjern toppene og skær auberginerne ud i 1 cm tykke skiver på den lange led.

Pensl skiverne med olie, og grill dem i ovnen, til de er gyldne (ca. 25 minutter). Vend dem undervejs. Skær i mellemtiden squash og peberfrugt i små tern. Brun dem i olie i en gryde, til de tager farve. Tilsæt oksekød, og lad det brune med. Tilsæt tomatsauce og lad det simre, til auberginerne er færdige.

Stil ovnen på 200 °C varmluft. Kom lidt sauce i bunden af et ovnfast fad. Drys med et pænt lag parmesan, og læg et lag auberginer på. Fortsæt med at bygge lag på denne måde, til alle aubergineskiverne er brugt. Øverste lag skal være sauce. Skær mozzarella i skiver, og fordel skiverne over lasagnen. Bag lasagnen i ovnen i ca. 45 minutter til toppen er gylden.

Ønsker du at gøre lasagnen vegetarisk eller vegansk, kan du med fordel udskifte kødet og osten med andre kødfrie alternativer. Lasagne er for alle – uanset hvilke madpræferencer du og familien har.