
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Kylling
450 g g | kyllingebryster kyllingebryst | ||
olivenolie olivenolie | |||
honning honning | |||
sojasauce sojasauce |
Asiatiskinspireret risret med frisk grønt og soya-/honningglaseret kyllingebryst
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
KyllingKyllingen steges på en pande i lidt olie. Under stegningen kommes soya og honning over kyllingen. Når kyllingen er færdig, stilles den til side til senere brug.
RissalatGulerødder skylles, skrælles og skæres i tynde strimler. Porre skæres også i fine strimler, og koriander hakkes. Blomkål skæres i små buketter eller i tynde skiver. Lime rives og deles til senere brug. I en gryde koges risene i vand med salt. Kyllingen strimles og vendes med ris, snittede grøntsager og koriander. Retten smages til med salt, peber og revet limeskal og -saft. Evt. kan saften fra den stegte kylling kommes i retten.
Opskrift/film/billede er udarbejdet i samarbejde mellem Lidl, Scandic og DHF Håndboldskolerne