Super frisk. Til Lidl Pris
Asiatiskinspireret risret med frisk grønt og soya-/honningglaseret kyllingebryst

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kylling

900 g g kyllingebryster kyllingebryst
olivenolie olivenolie
honning honning
sojasauce sojasauce

Rissalat

400 g g gulerødder gulerod
1 porrer porre
2 bundter bundt koriander koriander
0,5 blomkål blomkål
lime lime
1000 g g basmatiris basmatiris
2 l l vand vand
Salt og peber Salt og peber

Asiatiskinspireret risret med frisk grønt og soya-/honningglaseret kyllingebryst

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(7)

Sådan gør du

KyllingKyllingen steges på en pande i lidt olie. Under stegningen kommes soya og honning over kyllingen. Når kyllingen er færdig, stilles den til side til senere brug.

RissalatGulerødder skylles, skrælles og skæres i tynde strimler. Porre skæres også i fine strimler, og koriander hakkes. Blomkål skæres i små buketter eller i tynde skiver. Lime rives og deles til senere brug. I en gryde koges risene i vand med salt. Kyllingen strimles og vendes med ris, snittede grøntsager og koriander. Retten smages til med salt, peber og revet limeskal og -saft. Evt. kan saften fra den stegte kylling kommes i retten.

Opskrift/film/billede er udarbejdet i samarbejde mellem Lidl, Scandic og DHF Håndboldskolerne