Super frisk. Til Lidl Pris
Asiatisk broccolisalat med flankesteak

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

flankesteak flankesteak
(fx. hvidløgs- og rosmarinmarineret)
1
broccoli broccoli2
honning honning1 spsk. spsk.
sojasauce sojasauce1 dl dl
citroner citron
(saften fra)
1
ingefær ingefær
(revet)
2 spsk. spsk.
forårsløg forårsløg1 bundter bundt
røde chilier rød chili1

Asiatisk broccolisalat med flankesteak

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(51)

Opskriften

Giv den klassiske broccolisalat et nyt twist med denne velsmagende, asiatisk inspireret opskrift på broccolisalat. Hvis du er kørt træt i den klassiske broccolisalat, kan du med fordel prøve denne asiatiske broccolisalat, der egner sig godt til både flanksteaks og kylling. Gå på opdagelse i det asiatiske køkken, og oplev alle smagsnuancerne.

Steg flankesteak på en varm pande ca. 5 minutter på hver side. Læg den på en tallerken, dæk med stanniol og lad den trække, mens du laver broccolisalaten.

Bring en gryde med letsaltet vand i kog.

Del broccoli i mindre buketter. Skræl stokken, og skær den i mindre stykker. Kog det hele i ca. 2 minutter, og hæld straks vandet fra.

Rør honning med soja, citron, ingefær, fintsnittet forårsløg og finthakket chili, og vend de kogte broccoli i marinaden.

Skær flankesteaken i skiver på tværs af kødfibrene, og server med broccolisalaten og resten af marinaden som sauce.