
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | flankesteak
flankesteak (fx. hvidløgs- og rosmarinmarineret) | ||
2 | broccoli broccoli | ||
1 spsk spsk | honning honning | ||
1 dl dl | sojasauce sojasauce | ||
1 | citroner
citron (saften fra) | ||
2 spsk spsk | ingefær
ingefær (revet) | ||
1 bundter bundt | forårsløg forårsløg | ||
1 | røde chilier rød chili |
Asiatisk broccolisalat med flankesteak
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Steg flankesteak på en varm pande ca. 5 minutter på hver side. Læg den på en tallerken, dæk med stanniol og lad den trække, mens du laver broccolisalaten.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Del broccoli i mindre buketter. Skræl stokken, og skær den i mindre stykker. Kog det hele i ca. 2 minutter, og hæld straks vandet fra.
Rør honning med soja, citron, ingefær, fintsnittet forårsløg og finthakket chili, og vend de kogte broccoli i marinaden.
Skær flankesteaken i skiver på tværs af kødfibrene, og server med broccolisalaten og resten af marinaden som sauce.