Asiatisk broccolisalat med flankesteak

Asiatisk broccolisalat med flankesteak image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   flankesteak fx. hvidløgs- og rosmarinmarineret
    • 2   broccoli
    • 1   spsk. honning
    • 1   dl sojasauce
    • 1   citron saften fra
    • 2   spsk. ingefær revet
    • 1   bundt forårsløg
    • 1   rød chili

Forberedelse

    Giv den klassiske broccolisalat et nyt twist med denne velsmagende, asiatisk inspireret opskrift på broccolisalat. Hvis du er kørt træt i den klassiske broccolisalat, kan du med fordel prøve denne asiatiske broccolisalat, der egner sig godt til både flanksteaks og kylling. Gå på opdagelse i det asiatiske køkken, og oplev alle smagsnuancerne.

    Steg flankesteak på en varm pande ca. 5 minutter på hver side. Læg den på en tallerken, dæk med stanniol og lad den trække, mens du laver broccolisalaten.

    Bring en gryde med letsaltet vand i kog.

    Del broccoli i mindre buketter. Skræl stokken, og skær den i mindre stykker. Kog det hele i ca. 2 minutter, og hæld straks vandet fra.

    Rør honning med soja, citron, ingefær, fintsnittet forårsløg og finthakket chili, og vend de kogte broccoli i marinaden.

    Skær flankesteaken i skiver på tværs af kødfibrene, og server med broccolisalaten og resten af marinaden som sauce.