Super frisk. Til Lidl Pris
Asiatisk broccolisalat med flankesteak

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 flankesteak flankesteak
(fx. hvidløgs- og rosmarinmarineret)
2 broccoli broccoli
1 spsk. spsk. honning honning
1 dl dl sojasauce sojasauce
1 citroner citron
(saften fra)
2 spsk. spsk. ingefær ingefær
(revet)
1 bundter bundt forårsløg forårsløg
1 røde chilier rød chili

Asiatisk broccolisalat med flankesteak

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(27)

Sådan gør du

Steg flankesteak på en varm pande ca. 5 minutter på hver side. Læg den på en tallerken, dæk med stanniol og lad den trække, mens du laver broccolisalaten.

Bring en gryde med letsaltet vand i kog.

Del broccoli i mindre buketter. Skræl stokken, og skær den i mindre stykker. Kog det hele i ca. 2 minutter, og hæld straks vandet fra.

Rør honning med soja, citron, ingefær, fintsnittet forårsløg og finthakket chili, og vend de kogte broccoli i marinaden.

Skær flankesteaken i skiver på tværs af kødfibrene, og server med broccolisalaten og resten af marinaden som sauce.