
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
flankesteak
flankesteak (fx. hvidløgs- og rosmarinmarineret) | 1 | ||
broccoli broccoli | 2 | ||
honning honning | 1 spsk. spsk. | ||
sojasauce sojasauce | 1 dl dl | ||
citroner
citron (saften fra) | 1 | ||
ingefær
ingefær (revet) | 2 spsk. spsk. | ||
forårsløg forårsløg | 1 bundter bundt | ||
røde chilier rød chili | 1 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteAsiatisk broccolisalat med flankesteak
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Giv den klassiske broccolisalat et nyt twist med denne velsmagende, asiatisk inspireret opskrift på broccolisalat. Hvis du er kørt træt i den klassiske broccolisalat, kan du med fordel prøve denne asiatiske broccolisalat, der egner sig godt til både flanksteaks og kylling. Gå på opdagelse i det asiatiske køkken, og oplev alle smagsnuancerne.
Steg flankesteak på en varm pande ca. 5 minutter på hver side. Læg den på en tallerken, dæk med stanniol og lad den trække, mens du laver broccolisalaten.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Del broccoli i mindre buketter. Skræl stokken, og skær den i mindre stykker. Kog det hele i ca. 2 minutter, og hæld straks vandet fra.
Rør honning med soja, citron, ingefær, fintsnittet forårsløg og finthakket chili, og vend de kogte broccoli i marinaden.
Skær flankesteaken i skiver på tværs af kødfibrene, og server med broccolisalaten og resten af marinaden som sauce.