
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | hvidkål
hvidkål (lille) | ||
6 | appelsiner appelsin | ||
2 | gulerødder gulerod | ||
1 spsk. spsk. | vineddike vineddike | ||
2 spsk. spsk. | olie olie | ||
2 - 3 | avocadoer avocado | ||
krydderurter
krydderurt (friske, fx koriander eller timian) | |||
4 | kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteAppelsin og hvidkålssalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Del hvidkålet i kvarte og skær stokken af. Snit hvidkål i meget tynde strimler og kom dem i en skål.
Skær skrællen af 5 af appelsinerne og skær appelsinfileterne fra hinderne med en skarp kniv. Kom appelsinfileter i skålen med hvidkål og pres saften fra den sidste appelsin. Vend saften i skålen sammen med vineddike, olie og krydderurter.
Del avocadoer i halve og fjern stenen. Tage avocadokødet ud af skallerne med en ske og skær dem i skiver. Vend dem forsigtigt sammen med hvidkålssalaten. Smag til med salt og peber.
Krydr kyllingebryster og steg dem til de er gyldne og gennemstegte.