Forberedelse
- And
- Skær anden ud i bryst (lad dem sidde på ribbenene) og lår, og skær resten af skroget i store stykker.
- Smelt smørret i en tykbundet gryde, og brun andestykkerne heri.
- Krydr med salt og peber, og steg anden færdig (brystet skal have 15 min, lårene 20-25 min).
- Tag stykkerne op, og sæt dem til side.
- Hæld 2 dl vand i gryden, og kog det op.
- Sigt skyen over i en lille gryde, og knus halvdelen af brombærrene ned i. Risotto
- Pil imens skalotteløget, og skær det i tern.
- Opvarm olivenolien i en gryde, og steg skalotteløgene og risene, indtil risene bliver klare i kanten.
- Hæld hvidvinen ved, og lad det koge næsten helt væk.
- Tilsæt bouillonterning og kogende vand, til det akkurat dækker risene.
- Kog vandet væk under omrøring.
- Gentag processen, indtil risene er færdige.
- Tilsæt mandlerne (gem lidt til pynt), creme fraiche og parmesan, og smag til med salt og peber.
- Skær andebrysterne fra ribbenene, og servér risottoen med and, sky, resten af mandlerne og brombærrene.