Super frisk. Til Lidl Pris
And med mandelrisotto og brombær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Salt og peber Salt og peber
smør smør
vand vand2 dl dl
brombær brombær200 g g
ænder and1
olivenolie olivenolie
parmesanost parmesanost50 g g
hvidvin hvidvin3 dl dl
skalotteløg skalotteløg1
mandler mandel2 spsk. spsk.
risottoris risottoris200 g g
hønsebouillon hønsebouillon1
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum2 spsk. spsk.

And med mandelrisotto og brombær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(11)

Opskriften

AndSkær anden ud i bryst (lad dem sidde på ribbenene) og lår, og skær resten af skroget i store stykker. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og brun andestykkerne heri. Krydr med salt og peber, og steg anden færdig (brystet skal have 15 min, lårene 20-25 min). Tag stykkerne op, og sæt dem til side. Hæld 2 dl vand i gryden, og kog det op. Sigt skyen over i en lille gryde, og knus halvdelen af brombærrene ned i.RisottoPil imens skalotteløget, og skær det i tern. Opvarm olivenolien i en gryde, og steg skalotteløgene og risene, indtil risene bliver klare i kanten. Hæld hvidvinen ved, og lad det koge næsten helt væk. Tilsæt bouillonterning og kogende vand, til det akkurat dækker risene. Kog vandet væk under omrøring. Gentag processen, indtil risene er færdige. Tilsæt mandlerne (gem lidt til pynt), creme fraiche og parmesan, og smag til med salt og peber.Skær andebrysterne fra ribbenene, og servér risottoen med and, sky, resten af mandlerne og brombærrene.