
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 drys drys | salt salt | ||
1 drys drys | peber peber | ||
2 | tomater tomat | ||
1 bundter bundt | persille persille | ||
1 bundter bundt | basilikum basilikum | ||
4 | æg æg | ||
150 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 tsk tsk | karry karry | ||
20 | vindruer vindrue | ||
2 | cornichoner cornichoner |
Æggesalat med grønne vindruer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(1)
Sådan gør du
Kog æggene, og lad dem køle af. Rør creme fraichen med karry, halverede vindruer og hakkede drueagurker. Smag til med salt og peber.
Skær de kolde æg i tern, og vend dem i dressingen. Skær tomaterne i fine skiver, put dem oven på æggesalaten, og pynt med hakket persille og basilikum.