
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | |||
røget ål røget ål | 100 g g | ||
æg
æg (ca. 200 g) | 4 | ||
fløde fløde | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
tomater
tomat (mellemstore) | 4 stk. stk. | ||
purløg
purløg (efter behag) | |||
agurker agurk | 100 g g | ||
spidskål spidskål | 50 g g | ||
chilipebere chilipeber | 0,5 | ||
lime lime | 1 | ||
sukker sukker | 0,5 tsk. tsk. | ||
hvidvinseddike hvidvinseddike | 1 - 2 spsk. spsk. | ||
groft rugbrød groft rugbrød | 1 - 2 skiver skive |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteÆggekage med røget ål og frisk agurkesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær ålen i mindre stykker og steg den på panden i 1-2 min. Rør æggene sammen med fløde, salt og peber. Dyp tomaterne i kogende vand i 1 minut og pil skindet af. Fjern kernerne og skær tomaterne i små tern. Vend tomaternene og de hakkede purløg i æggemassen og hæld det hele over ålen på panden. Lad æggekagen stå og bage ved svag til mellem varme, indtil massen er stivnet. Skær agurken i små tern. Snit spidskålen på et mandolinjern eller brug siden af dit rivejern (hvor der er et mandolinjern). Du kan også snitte spidskålen meget tyndt og fint med en kniv. Snit chilien i tynde skiver. Rør saften fra 1 lime sammen med sukker og eddike. Bland agurk, spidskål og chili sammen og hæld dressingen over. Udarbejdet af Birgitte Nymann