Super frisk. Til Lidl Pris
Æggekage med røget ål og frisk agurkesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør
100 g g røget ål røget ål
4 æg æg
(ca. 200 g)
2 spsk. spsk. fløde fløde
Salt og peber Salt og peber
4 stk. stk. tomater tomat
(mellemstore)
purløg purløg
(efter behag)
100 g g agurker agurk
50 g g spidskål spidskål
0,5 chilipebere chilipeber
1 lime lime
0,5 tsk. tsk. sukker sukker
1 - 2 spsk. spsk. hvidvinseddike hvidvinseddike
1 - 2 skiver skive groft rugbrød groft rugbrød

Æggekage med røget ål og frisk agurkesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(4)

Sådan gør du

Skær ålen i mindre stykker og steg den på panden i 1-2 min. Rør æggene sammen med fløde, salt og peber. Dyp tomaterne i kogende vand i 1 minut og pil skindet af. Fjern kernerne og skær tomaterne i små tern. Vend tomaternene og de hakkede purløg i æggemassen og hæld det hele over ålen på panden. Lad æggekagen stå og bage ved svag til mellem varme, indtil massen er stivnet. Skær agurken i små tern. Snit spidskålen på et mandolinjern eller brug siden af dit rivejern (hvor der er et mandolinjern). Du kan også snitte spidskålen meget tyndt og fint med en kniv. Snit chilien i tynde skiver. Rør saften fra 1 lime sammen med sukker og eddike. Bland agurk, spidskål og chili sammen og hæld dressingen over. Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt63 g Kulhydrater58 g Protein56 g kcal1047 kJ4376