
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
0,5 tsk. tsk. | tørrede lavendelblomster tørrede lavendelblomster | ||
120 g g | abrikoser abrikos | ||
50 g g | smør smør | ||
50 g g | flormelis flormelis | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
0,5 | vaniljestænger
vaniljestang (• Kerner fra ½ vaniljestang) | ||
1 | æg æg | ||
1 | æggeblommer æggeblomme | ||
150 g g | mel mel | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
3 spsk. spsk. | mælk mælk |
Glasur
60 g g | flormelis flormelis | ||
4 tsk. tsk. | citronersaft citronsaft | ||
tørrede lavendelblomster tørrede lavendelblomster |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteAbrikoskager med lavendel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Mal lavendelbladene i en morter. Skær abrikoserne i fine tern. Rør smør, flormelis, salt, vaniljefrø, og lavendel cremet. Rør forsigtigt æg og æggeblomme i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Rør forsigtigt abrikoserne i.
Kom dejen i smurte små randforme (Ø 3,5-4 cm). Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 20-25 minutter. Lad kagerne køle af i formen i 5 minutter og tag dem derefter forsigtigt ud.
Sigt flormelis og bland den med citronsaften. Dekorer de varme kager med glasur og tørrede lavendelblomster.