Super frisk. Til Lidl Pris
Abrikoskager med lavendel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

0,5 tsk. tsk. tørrede lavendelblomster tørrede lavendelblomster
120 g g abrikoser abrikos
50 g g smør smør
50 g g flormelis flormelis
1 knsp. knsp. salt salt
0,5 vaniljestænger vaniljestang
(• Kerner fra ½ vaniljestang)
1 æg æg
1 æggeblommer æggeblomme
150 g g mel mel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
3 spsk. spsk. mælk mælk

Glasur

60 g g flormelis flormelis
4 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
tørrede lavendelblomster tørrede lavendelblomster

Abrikoskager med lavendel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(1)

Sådan gør du

Mal lavendelbladene i en morter. Skær abrikoserne i fine tern. Rør smør, flormelis, salt, vaniljefrø, og lavendel cremet. Rør forsigtigt æg og æggeblomme i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Rør forsigtigt abrikoserne i.

Kom dejen i smurte små randforme (Ø 3,5-4 cm). Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 20-25 minutter. Lad kagerne køle af i formen i 5 minutter og tag dem derefter forsigtigt ud.

Sigt flormelis og bland den med citronsaften. Dekorer de varme kager med glasur og tørrede lavendelblomster.