
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
0,5 tsk tsk | tørrede lavendelblomster tørrede lavendelblomster | ||
120 g g | abrikoser abrikos | ||
50 g g | smør smør | ||
50 g g | flormelis flormelis | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
0,5 | vaniljestænger
vaniljestang ((• Kerner fra ½ vaniljestang)) | ||
1 | æg æg | ||
1 | æggeblommer æggeblomme | ||
150 g g | mel mel | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
3 spsk spsk | mælk mælk |
Glasur
60 g g | flormelis flormelis | ||
4 tsk tsk | citronersaft citronsaft | ||
tørrede lavendelblomster tørrede lavendelblomster |
Abrikoskager med lavendel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:50
min
(0)
Sådan gør du
Mal lavendelbladene i en morter. Skær abrikoserne i fine tern. Rør smør, flormelis, salt, vaniljefrø, og lavendel cremet. Rør forsigtigt æg og æggeblomme i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Rør forsigtigt abrikoserne i.
Kom dejen i smurte små randforme (Ø 3,5-4 cm). Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 20-25 minutter. Lad kagerne køle af i formen i 5 minutter og tag dem derefter forsigtigt ud.
Sigt flormelis og bland den med citronsaften. Dekorer de varme kager med glasur og tørrede lavendelblomster.