
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Gulerodstzatziki
græsk yoghurt græsk yoghurt | 1,5 dl dl | ||
hvidløg
hvidløg (ca. 6 g) | 2 fed fed | ||
persille persille | 50 g g | ||
rapsolie rapsolie | 1 spsk. spsk. | ||
citronersaft citronsaft | 1 tsk. tsk. | ||
sirup
sirup (kan udelades) | 1 tsk. tsk. | ||
gulerødder gulerod | 500 g g |
Ærtepesto
ærter ært | 300 g g | ||
saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler | 50 g g | ||
olivenolie
olivenolie (30 ml) | 2 spsk. spsk. | ||
hvidløg
hvidløg (ca. 6 g) | 2 fed fed |
Broccolidip/-mos
broccoli broccoli | 1 | ||
smør smør | 50 g g | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbsliste3 slags grilldip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sådan tilbereder du gulerodstzatziki::
Rør yoghurt, hvidløg, persille, rapsolie, citronsaft og sirup sammen i en skål. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Vend gulerødderne i yoghurten.
Sådan laver du ærtepesto:
Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, til det har den konsistens, du ønsker.
Tip:
Ærtepestoen er rigtig god til retter med kylling eller fisk. Du kan også vende kartofler i pestoen, så du får en lidt anderledes kartoffelsalat.
Sådan laver du broccolidip:
Skær broccolistokken af og skær den i mindre skiver. Kog den i 5 min. Herefter skærer du resten af broccolien i mindre buketter, tilsætter dem i gryden med stokken og lader det hele koge videre i 5 min. Stokken skal koge 10 min. og buketterne 5 min. Til slut blendes den kogte broccoli med smør, hvidløg og salt til den har den konsistens, du vil have. Smag evt. til med mere salt.
Udarbejdet af Birgitte Nymann