Super frisk. Til Lidl Pris
Her er tre slags ”dyppelse”, der fungerer godt som tilbehør til sommerens forskellige grillretter eller tapas. Varier og brug 1, 2 eller alle 3 slags dip til et måltid.

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Gulerodstzatziki

græsk yoghurt græsk yoghurt1,5 dl dl
hvidløg hvidløg
(ca. 6 g)
2 fed fed
persille persille50 g g
rapsolie rapsolie1 spsk. spsk.
citronersaft citronsaft1 tsk. tsk.
sirup sirup
(kan udelades)
1 tsk. tsk.
gulerødder gulerod500 g g

Ærtepesto

ærter ært300 g g
saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler50 g g
olivenolie olivenolie
(30 ml)
2 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg
(ca. 6 g)
2 fed fed

Broccolidip/-mos

broccoli broccoli1
smør smør50 g g
hvidløg hvidløg2 fed fed
salt salt0,5 tsk. tsk.

3 slags grilldip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(24)

Opskriften

Sådan tilbereder du gulerodstzatziki::

Rør yoghurt, hvidløg, persille, rapsolie, citronsaft og sirup sammen i en skål. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Vend gulerødderne i yoghurten.

Sådan laver du ærtepesto:

Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, til det har den konsistens, du ønsker.

Tip:

Ærtepestoen er rigtig god til retter med kylling eller fisk. Du kan også vende kartofler i pestoen, så du får en lidt anderledes kartoffelsalat.

Sådan laver du broccolidip:

Skær broccolistokken af og skær den i mindre skiver. Kog den i 5 min. Herefter skærer du resten af broccolien i mindre buketter, tilsætter dem i gryden med stokken og lader det hele koge videre i 5 min. Stokken skal koge 10 min. og buketterne 5 min. Til slut blendes den kogte broccoli med smør, hvidløg og salt til den har den konsistens, du vil have. Smag evt. til med mere salt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann