Super frisk. Til Lidl Pris
Her er tre slags ”dyppelse”, der fungerer godt som tilbehør til sommerens forskellige grillretter eller tapas. Varier og brug 1, 2 eller alle 3 slags dip til et måltid.

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Gulerodstzatziki

1,5 dl dl græsk yoghurt græsk yoghurt
2 fed fed hvidløg hvidløg
(ca. 6 g)
50 g g persille persille
1 spsk. spsk. rapsolie rapsolie
1 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
1 tsk. tsk. sirup sirup
(kan udelades)
500 g g gulerødder gulerod

Ærtepesto

300 g g ærter ært
50 g g saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
(30 ml)
2 fed fed hvidløg hvidløg
(ca. 6 g)

Broccolidip/-mos

1 broccoli broccoli
50 g g smør smør
2 fed fed hvidløg hvidløg
0,5 tsk. tsk. salt salt

3 slags grilldip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(20)

Sådan gør du

Sådan tilbereder du gulerodstzatziki::

Rør yoghurt, hvidløg, persille, rapsolie, citronsaft og sirup sammen i en skål. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Vend gulerødderne i yoghurten.

Sådan laver du ærtepesto:

Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, til det har den konsistens, du ønsker.

Tip:

Ærtepestoen er rigtig god til retter med kylling eller fisk. Du kan også vende kartofler i pestoen, så du får en lidt anderledes kartoffelsalat.

Sådan laver du broccolidip:

Skær broccolistokken af og skær den i mindre skiver. Kog den i 5 min. Herefter skærer du resten af broccolien i mindre buketter, tilsætter dem i gryden med stokken og lader det hele koge videre i 5 min. Stokken skal koge 10 min. og buketterne 5 min. Til slut blendes den kogte broccoli med smør, hvidløg og salt til den har den konsistens, du vil have. Smag evt. til med mere salt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann