Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Gulerodstzatziki
græsk yoghurt græsk yoghurt | 1,5 dl dl | |
hvidløg
hvidløg (ca. 6 g) | 2 fed fed | |
persille persille | 50 g g | |
rapsolie rapsolie | 1 spsk. spsk. | |
citronersaft citronsaft | 1 tsk. tsk. | |
sirup
sirup (kan udelades) | 1 tsk. tsk. | |
gulerødder gulerod | 500 g g |
Ærtepesto
ærter ært | 300 g g | |
saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler | 50 g g | |
olivenolie
olivenolie (30 ml) | 2 spsk. spsk. | |
hvidløg
hvidløg (ca. 6 g) | 2 fed fed |
Broccolidip/-mos
broccoli broccoli | 1 | |
smør smør | 50 g g | |
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list3 slags grilldip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sådan tilbereder du gulerodstzatziki::
Rør yoghurt, hvidløg, persille, rapsolie, citronsaft og sirup sammen i en skål. Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Vend gulerødderne i yoghurten.
Sådan laver du ærtepesto:
Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, til det har den konsistens, du ønsker.
Tip:
Ærtepestoen er rigtig god til retter med kylling eller fisk. Du kan også vende kartofler i pestoen, så du får en lidt anderledes kartoffelsalat.
Sådan laver du broccolidip:
Skær broccolistokken af og skær den i mindre skiver. Kog den i 5 min. Herefter skærer du resten af broccolien i mindre buketter, tilsætter dem i gryden med stokken og lader det hele koge videre i 5 min. Stokken skal koge 10 min. og buketterne 5 min. Til slut blendes den kogte broccoli med smør, hvidløg og salt til den har den konsistens, du vil have. Smag evt. til med mere salt.
Udarbejdet af Birgitte Nymann