Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvidløgsfed hvidløgsfed | 2 | |
tomatpuré tomatpuré | 2 spsk. spsk. | |
olivenolie olivenolie | 2 - 3 spsk. spsk. | |
løg
løg (á 150 g) | 2 | |
rødvine rødvin | 100 ml ml | |
flåede tomater flåede tomater | 2 dåser dåse | |
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 350 ml ml | |
salt salt | ||
chilipulver chilipulver | 2 - 3 tsk. tsk. | |
tørret oregano tørret oregano | 1 tsk. tsk. | |
brun farin brun farin | 1 - 2 tsk. tsk. | |
kidneybønner
kidneybønner (425 ml) | 1 dåser dåse | |
søde kartofler sød kartoffel | 1 kg kg | |
majs
majs (425 ml) | 1 dåser dåse | |
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
forårsløg forårsløg | 3 | |
limes saft lime saft |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetarisk chili med sødekartofler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pil løgene, og skær dem i tern. Steg dem gennemsigtige i olivenolie. Skræl hvidløgene, pres dem, og tilsæt dem. Tilsæt tomatpuréen, og svits det kort med. Tilsæt rødvin, tomat med det flydende og grøntsagsbouillon. Krydr med salt, 2 tsk. chilipulver, oregano og 1 tsk. sukker. Kog i 5 min. Skræl sødekartoflerne, og skær dem i 2-3 cm store stykker. Tilsæt dem chilien, og lad dem koge med i 15-20 min. Skyl og kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af. Lad majsene dryppe af. Tilsæt begge dele i chilien, og kog videre i 5-8 min. Smag til med salt, chili og sukker. Skyl i mellemtiden forårsløgene, og skær dem i ringe. Omrør de hvide ringe med creme fraiche, salt og limesaft. Drys chilien med de grønne ringe, og server dippen dertil. Dertil passer sprød baguette.
Tip
- Uden dip er opskriften vegansk og laktosefri.