« Tilbage

Vegetarisk chili med sødekartofler

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

50 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Vegetarisk chili med sødekartofler
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 50 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ afkølingstid

Pil løgene, og skær dem i tern. Steg dem gennemsigtige i olivenolie. Skræl hvidløgene, pres dem, og tilsæt dem. Tilsæt tomatpuréen, og svits det kort med. Tilsæt rødvin, tomat med det flydende og grøntsagsbouillon. Krydr med salt, 2 tsk. chilipulver, oregano og 1 tsk. sukker. Kog i 5 min. Skræl sødekartoflerne, og skær dem i 2-3 cm store stykker. Tilsæt dem chilien, og lad dem koge med i 15-20 min. Skyl og kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af. Lad majsene dryppe af. Tilsæt begge dele i chilien, og kog videre i 5-8 min. Smag til med salt, chili og sukker. Skyl i mellemtiden forårsløgene, og skær dem i ringe. Omrør de hvide ringe med creme fraiche, salt og limesaft. Drys chilien med de grønne ringe, og server dippen dertil. Dertil passer sprød baguette.

Tip

  • Uden dip er opskriften vegansk og laktosefri.