Super frisk. Til Lidl Pris
Vegetarisk chili med sødekartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hvidløgsfed hvidløgsfed2
tomatpuré tomatpuré2 spsk. spsk.
olivenolie olivenolie2 - 3 spsk. spsk.
løg løg
(á 150 g)
2
rødvine rødvin100 ml ml
flåede tomater flåede tomater2 dåser dåse
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon350 ml ml
salt salt
chilipulver chilipulver2 - 3 tsk. tsk.
tørret oregano tørret oregano1 tsk. tsk.
brun farin brun farin1 - 2 tsk. tsk.
kidneybønner kidneybønner
(425 ml)
1 dåser dåse
søde kartofler sød kartoffel1 kg kg
majs majs
(425 ml)
1 dåser dåse
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
forårsløg forårsløg3
limes saft lime saft

Vegetarisk chili med sødekartofler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(20)

Opskriften

Pil løgene, og skær dem i tern. Steg dem gennemsigtige i olivenolie. Skræl hvidløgene, pres dem, og tilsæt dem. Tilsæt tomatpuréen, og svits det kort med. Tilsæt rødvin, tomat med det flydende og grøntsagsbouillon. Krydr med salt, 2 tsk. chilipulver, oregano og 1 tsk. sukker. Kog i 5 min. Skræl sødekartoflerne, og skær dem i 2-3 cm store stykker. Tilsæt dem chilien, og lad dem koge med i 15-20 min. Skyl og kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af. Lad majsene dryppe af. Tilsæt begge dele i chilien, og kog videre i 5-8 min. Smag til med salt, chili og sukker. Skyl i mellemtiden forårsløgene, og skær dem i ringe. Omrør de hvide ringe med creme fraiche, salt og limesaft. Drys chilien med de grønne ringe, og server dippen dertil. Dertil passer sprød baguette.

Tip

  • Uden dip er opskriften vegansk og laktosefri.

Næringsindhold

Fedt12 g Kulhydrater28 g Protein10 g kcal287 kJ1202