« Tilbage

Varme knækbrød med røget ørred og purløgscreme

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Varme knækbrød med røget ørred og purløgscreme
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.

Tænd ovnen på 100°C. Læg knækbrødet på en rist i ovnen 10 min før servering. Kom creme fraichen i en lille skål. Hak purløg fint, og skær agurken i små tern. Bland det med creme fraichen. Pres et fed hvidløg og 2 spsk. citron i purløgscremen. Rør purløgscremen godt sammen, og stil skålen i køleskabet, indtil retten skal serveres. Tag knækbrødet ud af ovnen, og bræk det i ca. 12 stykker. Del ørredskiverne op i 12 små skiver, og anret dem på toppen af hvert knækbrød. Tag purløgscremen ud af køleskabet, og kom en teskefuld på hvert brød. Servér evt. resterende knækbrød og purløgscreme ved siden af som dip.