« Tilbage

Tatar af pighvar og røget laks med rødløg

Aftensmad

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(6)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
6 Vurdering
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Pil og hak løgene. Hak purløg og dild. Hak asierne. Hak laksen og pighvarren groft. Rør mayonnaisen med halvdelen af den finthakkede dild. Vend alle de øvrige ingredienser i mayonnaisen, så konsistensen bliver cremet. Skær hjertesalat ud i kvarte, anret den op ad tataren, og pynt med resten af dilden.
Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim