« Tilbage

Svampesuppe med stegt havtaske

Aftensmad

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Svampesuppe med stegt havtaske
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 45 Min.

Svits halvdelen af svampene i lidt olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg, persille og en klat smør. Rist det godt af. Tag halvdelen af svampene fra og gem til anretningen. Hæld portvinen på resten af svampene i gryden, og lad den koge ind. Tilsæt herefter hvidvinen, og lad også den koge næsten ind. Tilsæt hønsefond og fløde, og lad suppen simre i 30 min. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Imens suppen koger, steges havtaskefileterne på en pande i ca. 2 min på hver side. Herefter tages fiskene af panden og lægges på en tallerken, hvor de trækker færdig. De svitsede svampe anrettes i midten af en dyb tallerken. Herpå pyntes med purløg. Omkring lægges 1,5 cm tykke skiver af havtasken. Den varme suppe hældes på i siden af tallerkenen.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim