« Tilbage

Surdej

Brød og boller

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

10 Min.
(5)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
5 Vurdering
Surdej
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 10 Min.
Yderligere tidsinformation:

Surdejen skal stå en uge inden brug

Bland rugmel og hvedemel med vand, og rør sammen. Stil blandingen ved stuetemperatur i mindst 1 uge. Derefter opbevares den i køleskabet. Efterhånden, som surdejen bruges, spædes blandingen med 125 g rugmel, 125 g hvedemel og 5 dl vand – så har du en surdej for evigt. Surdej skal passes, som om det var et barn. Den skal fodres ofte, så lever den bedst.
Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim