Super frisk. Til Lidl Pris
Suppe med gulerødder og hvidløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg2
rapsolie rapsolie
(ca. 45 g)
3 spsk. spsk.
karry karry1 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg3 fed fed
røde peberfrugter rød peberfrugt
(ca. 180 g)
1
tomater tomat
(ca. 800 g)
8
bouillon bouillon1 l l
kokosmælk kokosmælk1 dl dl
æbler æble2
gulerødder gulerod
(ca. 250 g)
6

Suppe med gulerødder og hvidløg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(25)

Opskriften

Prøv vores asiatisk-inspireret opskrift på suppe med gulerødder og hvidløg, hvis I trænger til at prøve noget nyt derhjemme. Kokosmælken gør suppen ekstra cremet og giver en perfekt afrundet smag, der behager alle sanser. God fornøjelse!

Pil og hak løgene. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver - skær dem evt. på skrå, så skiverne bliver lidt større. Varm olien i suppegryden. Steg karryen kort i olien. Tilsæt så løgene og steg, til de bliver klare. Herefter tilsætter du hvidløg og steger kort. Som det sidste, inden suppen koger op, tilsætter du bouillon og kokosmælk. Når suppen er kogt igennem, putter du gulerødderne i og lader dem koge med i 2-3 min. Bagefter tilsætter du tomater, som du har skåret i kvarte sammen med rød peber skåret i strimler. Lad det hele simre, til gulerødderne er, som du vil have dem. Skyl æblerne. Fjern kernehuset og skær dem i fine tern. Æblestykkerne serveres ved siden af suppen eller tilsættes, når suppen er serveret.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt70 g Kulhydrater107 g Protein19 g kcal1177 kJ4920