« Tilbage

Stegte gulerødder med sennepskylling

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

50 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Stegte gulerødder med sennepskylling
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 50 Min.

Skræl gulerødderne, og vend dem med olie, salt og peber.

Læg dem i en bradepande i ét lag og steg i en 200 °C forvarmet ovn i 40 minutter.

Skær kyllingebryst i store tern, kog dem i letsaltet vand i 3 minutter og tag dem op af vandet.

Smelt smør i en gryde og tilsæt mel, før det piskes sammen og fløde og sennep tilsættes. Lad saucen simre i 10 minutter, og tilsæt kyllingeternene. Lad det koge 5 minutter, hak kapers og persille, og drys blandingen over retten ved servering.