« Tilbage

Stegt laks med quinoasalat

Aftensmad

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Stegt laks med quinoasalat
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Drys laksefileterne med salt og peber, og steg dem i smør eller olie på en pande. Laksefileterne skal være gennemstegte. 

Quinoasalat

Kog quinoa efter anvisningen. Pres hvidløg, og bland det med citronsaft, olivenolie, honning, salt og peber i en skål. Rens radiserne, og snit dem i tynde skiver. Vend dem i skålen. Pil og hak rødløget fint. Skær vandmelonen i tern. Vend rødløg og vandmelon i den kogte quinoa. Tilsæt radiseskiver, dressing og salatost. Anret salaten på et fad. 

Servér med laks.