Super frisk. Til Lidl Pris
Stegt laks med quinoasalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Salt og peber Salt og peber
laksefileter laksefilet4
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.

Quinoasalat

quinoa quinoa4 dl dl
citronersaft citronsaft1 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg1 fed fed
olivenolie olivenolie3 spsk. spsk.
honning honning1 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber
radiser radise1 bundter bundt
rødløg rødløg1
vandmelon vandmelon0,5
salatost salatost150 g g

Stegt laks med quinoasalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(17)

Opskriften

En frisk og nem ret med laks. Denne ret giver dig fornemmelser af forår og påske. Retten er nem at tilberede og er derfor perfekt til en uformel hyggelig aften med vennerne. Retten er også oplagt til at indgå som en del af dit aftensmadskatalog til travle hverdage. Med denne skønne laks og quinoaret får du et lækkert og let måltid, som sender dine tanker mod lyse nætter og varmere tider. Det er en skøn forårsret, som også kan anvendes i påskedagene hvis I ønsker at spise noget lækkert, som ikke tager lang tid at lave. Rigtig god fornøjelse!

Drys laksefileterne med salt og peber, og steg dem i smør eller olie på en pande. Laksefileterne skal være gennemstegte.

Quinoasalat

Kog quinoa efter anvisningen. Pres hvidløg, og bland det med citronsaft, olivenolie, honning, salt og peber i en skål. Rens radiserne, og snit dem i tynde skiver. Vend dem i skålen.Pil og hak rødløget fint. Skær vandmelonen i tern. Vend rødløg og vandmelon i den kogte quinoa. Tilsæt radiseskiver, dressing og salatost. Anret salaten på et fad.

Servér med laks.